Gerrit en Thea.
Gerrit en Thea. Pauw Media

Altijd bereikbaar: 24/7 en zeven dagen per week

19 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Het is dit jaar 3 jaar geleden dat uitvaartverzorger Gerrit van Spijkeren verhuisde naar zijn geboortedorp Doornspijk.

“Het is bijzonder om, ook in mijn werk, mensen tegen te komen die ik nog van vroeger ken. Ik kom regelmatig in contact met families die mij kennen van school, de kerk of uit de buurt. De afgelopen jaren mocht ik steeds vaker families begeleiden in Doornspijk, maar ook in ’t Harde, Elburg en Nunspeet ” Bijna 30 jaar zit de Doornspijker in de uitvaartbranche, hij heeft dus ruime ervaring. Zo zegt Gerrit trots: “Alle werkervaring die ik nu heb kan ik volledig ten dienste stellen aan de families die een beroep op mij doen om voor hen de uitvaart van een dierbaar familielid te verzorgen.”

Voor dit werk is Gerrit 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Maar zeker ook omdat hij steeds drukker wordt in de regio kan hij gelukkig altijd een beroep doen op zijn trouwe assistent Thea Geurtsen. Gerrit kende Thea al een tijdje en wist hoe goed en betrokken zij in haar werk was toen hij halverwege 2019 te horen kreeg dat zij beschikbaar was voor werk. Er was maar één telefoontje nodig en de samenwerking was een feit.

Thea werkte al een aantal jaren in de uitvaartzorg, maar vertelt over die tijd: “Ik was al bekend in het werk, maar toch kon ik nog wel van Gerrit leren. Hij heeft mij geleerd hoe ik een uitvaart moet regelen en uitvoeren.” Sindsdien is het een perfect duo geworden. Allebei brachten ze veel ervaring mee en ze konden elkaar ook op andere punten prima aanvullen. “We hoeven elkaar maar aan te kijken tijdens een uitvaart en we weten precies wat we bedoelen.” licht Thea de manier van samenwerken toe.

Ook als Gerrit eens niet beschikbaar is, neemt Thea de zaken voor Gerrit waar. Zij is begonnen als algemeen assistent en deed ook vaak het wassen en aankleden van de overledene al, maar door de jaren heen is zij in de ogen van Gerrit een volwaardige uitvaartverzorger geworden.

“Wij zullen iedereen in zijn of haar waarde laten en hun keuzes altijd respecteren. Mensen moeten op ons vertrouwen kunnen rekenen”, zo sluit Gerrit van Spijkeren zelfverzekerd af.

Kijk voor meer informatie op: www.gerritvanspijkeren.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie