't Harde nam een punt mee uit Swifterbant.
't Harde nam een punt mee uit Swifterbant. Annemieke Jolink.

Gelijkspel S.V. ‘t Harde in Swifterbant

8 april 2024 om 10:58 Voetbal

S.V. ‘t Harde heeft in Swifterbant met 2-2 gelijkgespeeld tegen Swift. Vanaf het begin van de wedstrijd was het spel aan beide kanten rommelig. Wellicht dat het veld niet meehielp voor beide teams om er een mooie pot van te maken.De meeste kansen in de eerste helft waren voor Swift ‘64. Een aantal goede mogelijkheden werden er niet ingetikt. Dan geldt de gouden regel in de voetballerij dat de bal er aan de andere kant wel ingaat. Een lange bal van Wesley van de Roest werd goed teruggekopt door Jari Bakker en Pascal van Hulsteijn kon goed inschieten. 0-1, dit was gelijk de ruststand.
Door goed keeperswerk bleef het toch 0-1. Uiteindelijk waren het Roskam en Beemhaar die Swift ‘64 naar een terechte 2-1 voorsprong brachten. In de 87ste minuut was het toch S.V. ‘t Harde die de gelijkmaker wist te maken. Verdediger Stan Timmers wist de keeper van Swift ‘64 te verschalken. In de laatste seconden van de blessuretijd was het nog bijna S.V. ‘t Harde dat met de overwinning aan de haal ging. Stefan Marsman ging alleen op de keeper af, alleen ketste de bal iets van zijn voet af: 2-2 eindstand. Volgende week zaterdag speelt S.V. ‘t Harde thuis om 14.30 uur de derby tegen OWIOS.