Hulshorst doet lekker mee om de Zilveren Schoenen.
Hulshorst doet lekker mee om de Zilveren Schoenen. @Willemien van Duinen

Zilveren Schoenen: Zilvervloot lijkt aan te meren in Hulshorst

8 april 2024 om 12:00 Voetbal

Het zou zo maar kunnen zijn dat we aan het eind van het seizoen de drie Zilveren Schoenen van Juwelier Miekes Sieraderie in Hulhorst moeten gaan afleveren. 

Dick van der Veen

In de rubriek van de topscorers heeft Timothy de Haan met zijn vier doelpunten GVC de koppositie overgenomen. Het lijkt wel op haasje over. Eerst is het Patrick Visser die een schier onmogelijke kloof met Ronald Winter dicht en vervolgens doet De Haan dat weer met Visser. In deze categorie zal het tot het eind toe spannend blijven. Aanvallend en verdedigend is de afstand tussen Hulshorst en de concurrentie onoverbrugbaar. Het is wat dat betreft goed dat er meer sterkte komt in de kelderklasse. Overigens: als er één ploeg is die recht heeft op eerherstel, dan is dat wel die van Willam van den Hul. WHC morste weer drie punten, kan zich dat nog veroorloven maar NEO heeft twee wedstrijden minder gespeeld en dus kunnende Wezepers zich niet nieuwe struikelpartijen veroorloven. Van de ploegen in degradatiegevaar staat VSCO’61 het dichtst bij de afgrond. ’t Harde pakte een punt mee uit de polder. De derby zaterdag tegen OWIOS is voor de Hardenezen van het grootste belang. Het is dringen rond de plaatsen die tot degradatieplekken aanleiding geven. Elspeet is er ook al zeker van dat het die nacompetitie in moet na de kleine nederlaag tegen VEVO. Nunspeet doet volop mee in de strijd om de laatste periode waarmee ze het seizoen alsnog glans kan geven. Van groot belang is een positief resultaat zaterdag thuis tegen concurrent WVF Westenholte. In alle afdelingen is de slotfase ingezet en neemt de spanning van week tot week toe.

AANVALLEND
1.Hulshorst 68 doelpunten, 2.DSV61 52, 3.WHC 48, 4.Nunspeet 46, 5.’t Harde 42, 6.NoordVeluwe Boys 37, 7.OWIOS 36, 8.ESC 31, 8.VSCO61 27, 10.Elspeet 18

VERDEDIGEND
1.Hulshorst 11 tegentreffers, 2.WHC 15, 3.DSV61, Nunspeet en OWIOS 29, 6.ESC 32,7.’tHarde 35, 8.Noord Veluwe Boys 40, 9.VSCO61 43, 10.Elspeet 44

TOPSCORERS
1.Timothy de Haan (Hulshorst) 21 goals, 2.Patrick Visser (DSV 61) 20, 3. Ronald Winter(Noord Veluwe Boys) 19), 4.Stefan Marsman (’t Harde) en Cornell Balk (OWIOS) 12, 6. Asse Visscher (Nunspeet) en Jesper den Herder (Hulshorst) 11.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie