V.l.n.r. Wim van de Worp, Dies Klompmaker, Rijk Smit
V.l.n.r. Wim van de Worp, Dies Klompmaker, Rijk Smit

Rijk Smit wint Grote Prijs RAC Reclame

1 april 2024 om 12:26 Denksport

De Supportersvereniging van VSCO’61 in Oosterwolde organiseerde afgelopen zaterdag voor de eerste keer het Paasklaverjassen. 

Aangezien er deze zaterdag geen competitievoetbal werd gespeeld, kon er geklaverjast worden, mede door het beschikbaar stellen van mooie prijzen door een nieuwe hoofdsponsor RAC Reclame uit Elburg. Maar liefst 28 fanatieke klaverjassers streden onder andere om een de hoofdprijs: een vleesbon ter waarde van een half varken. 

In totaal werden er 3 bomen gespeeld. Met 6074 punten was Rijk Smit iedereen veruit de baas. De tweede plaats was voor Dies Klompmaker met 5898 punten voor de op de derde plaats geëindigde Wim van de Worp met 5621 punten.
De supportersvereniging kijkt terug op een zeer geslaagd Paastoernooi dat zeker een vervolg zal krijgen. Na afloop werd nog een grote verloting gehouden, waardoor velen met een mooie prijs huiswaarts keerden.

Vanaf maandag 8 april gaat de wekelijkse klaverjasavond weer verder. Iedereen is van harte welkom om 19.30 uur in de kantine van VSCO ’61 aan de Zwarteweg 15 in Oosterwolde om ook een kaartje te leggen. Iedere avond zijn er mooie prijzen te winnen en is er een verloting.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie