V.l.n.r. Jordy, Suze-An, Henny, Wim, Dave en Jolanda.
V.l.n.r. Jordy, Suze-An, Henny, Wim, Dave en Jolanda. Hanneke Bloemendaal

Nieuwe editie Visit Oldebroek: ‘Een compleet nieuw jasje in handzaam formaat’

12 april 2024 om 16:05 Algemeen

Een nieuwe editie van het toeristisch magazine Visit Oldebroek werd vanmiddag, 12 april, uitgereikt aan Henny Blaauw en molenaar Wim Timmerman van Molen de Hoop in Oldebroek. 

Aanwezig bij de uitreiking waren uitgever Dave van de Streek, verkoopadviseur Jordy Grootkarzijn, commissielid Jolanda Berghorst en coördinator van het TPVO (Toeristisch Platform Visit Oldebroek) Suze-An Altena (afwezig commissielid Jan Dickhof).

Het magazine is een kleurrijke en veelzijdige afspiegeling van alles wat de gemeente Oldebroek te bieden heeft op recreatief en toeristisch gebied. Uitgever Dave van de Streek van Comceptum Media Makers is blij met het resultaat: “Het magazine is in een compleet nieuw jasje gestoken en heeft een handzamer formaat dan voorgaande jaren. Een fijn formaat om in je tas of zak te steken en vervolgens op de fiets te stappen om een evenement te bezoeken, naar een museum te gaan, de molen op te klimmen of lekker te winkelen bij een van de vele ondernemers die de gemeente rijk is.” Ook Jolanda Berghorst, van Berghorst Optiek in Wezep, is tevreden met het nieuwe formaat: “Het magazine ligt lekker in de hand. We zijn er trots op dat we zo’n mooi magazine aan inwoners en toeristen kunnen aanbieden.”


Voor het tot stand komen van het magazine is met gedrevenheid en enthousiasme samengewerkt door de OVO (Ondernemers Vereniging Oldebroek, OWH (Ondernemersvereniging Wezep Hattemerbroek) en het TPVO. 

Het magazine Visit Oldebroek wordt dinsdag 16 april huis aan huis bezorgd bij alle inwoners van de gemeente Oldebroek. Wie het magazine niet heeft ontvangen, kan gratis een exemplaar ophalen bij één van de winkeliers in Oldebroek of Wezep. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie