In 2023 wist Auto Service Holster het Sponsorvoetbaltoernooi op haar naam te schrijven
In 2023 wist Auto Service Holster het Sponsorvoetbaltoernooi op haar naam te schrijven Dik Leusink

Sponsorvoetbaltoernooi VSCO’61 zaterdag 8 juni 2024

30 maart 2024 om 12:35 Algemeen Ingezonden

In navolging op het succes van voorgaande jaren organiseert de sponsorcommissie van VSCO’61 opnieuw het sponsorvoetbaltoernooi. De 17e editie van dit gezellige en sportieve treffen zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2024 op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Alle sponsoren zijn van harte uitgenodigd weer deel te nemen.

De opzet van het toernooi is hetzelfde als voorgaande edities. Er wordt een zeven-tegen-zeven voetbaltoernooi georganiseerd op een half speel-/voetbalveld. Elke sponsor kan met maximaal twee teams inschrijven. Het tweede team wordt in eerste instantie op de reservelijst geplaatst en zal worden toegelaten als het maximaal aantal deelnemende teams nog niet is bereikt.

Een team bestaat uit zes veldspelers en een doelverdediger. Aangezien de mogelijkheid bestaat doorlopend te wisselen, kan het team worden aangevuld met meerdere reservespelers. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar. Als een sponsor niet in de gelegenheid is een team samen te stellen uit collega’s, dan mag het team geheel naar eigen inzicht aangevuld worden met familieleden, buren, (sport)vrienden, etc. Ondanks dat draagt het team de naam van de sponsor. Ieder sponsorteam is tevens verantwoordelijk voor zijn eigen voetbaluitrusting. De winnaar van het sponsorvoetbaltoernooi ontvangt naast een blijvende herinnering ook de prachtige wisseltrofee.

Naast het sportieve treffen zullen er speciaal voor de kinderen activiteiten worden georganiseerd. Aansluitend aan het voetbaltoernooi is er volop gelegenheid uit te rusten van de inspanningen. Het terras is geopend en onder de klanken van gezellige muziek is er tijd om met collega’s, relaties en/of vrienden volop bij en na te praten. Het consumptieverbruik gedurende het sponsorvoetbaltoernooi is tegen de geldende tarieven en komt voor eigen rekening.

Indien een bedrijf of organisatie wenst deel te nemen aan het sponsorvoetbaltoernooi verzoeken wij om via de link https://vsco.nl/sponsorvoetbaltoernooi/ de belangstelling kenbaar te maken. Wegens de gelimiteerde beschikbare ruimte (speelvelden en kleedaccommodatie) komen er maximaal 30 sponsorteams voor deelname in aanmerking. De volgorde van inschrijving is hierbij bepalend. Per deelnemend team bedraagt het inschrijfgeld € 40,00 (incl. BTW). Hiervoor ontvangen de deelnemers gedurende het toernooi o.a. een natje en een droogje. Bovendien worden de kosten van de organisatie hieruit gefinancierd.

Voor aanvullende informatie en/of vragen omtrent het sponsorvoetbaltoernooi kan telefonisch of via mail contact opgenomen worden met Vincent Smit via 06-51788676 of v.smit@vsco.nl. 

Ook bedrijven of organisaties die niet deelnemen aan het sponsortoernooi zijn natuurlijk van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen. De Sponsor- en de Toernooicommissie van VSCO’61 kijken met belangstelling uit naar de interesse tot deelname aan de editie 2024 van het sponsorvoetbaltoernooi.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie