De sportverkiezing komt er weer aan.
De sportverkiezing komt er weer aan. Shutterstock

Sportverkiezing gemeente Oldebroek komt er weer aan

14 november 2022 om 14:30 Algemeen

De sportverkiezingsavond 2022 van de gemeente Oldebroek wordt vrijdag 10 februari gehouden in het clubgebouw van WHC op sportpark Mulderssingel. 

De avond bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel, voor de pauze, komt de jeugd aan bod en na de pauze in het de beurt aan de volwassenen. Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet. Tevens worden kampioenen, zowel individueel als per team, in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2022 bekend gemaakt. 

Ook kent de gemeente Oldebroek de erepenning toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2022. Daarvoor kunnen mensen namen van gegadigden indienen..Er wordt ook aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport. 

Sporters en clubman/clubvrouw nomineren kan via info@sportverkiezing.com. Kijk voor meer informatie ook op de website www.sportverkiezing.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie