De eerste Startersbonus is een feit.
De eerste Startersbonus is een feit.

Van der Zee Stichting deelt eerste Startersbonus uit

2 april 2024 om 05:55 Zakelijk

Het Veluws Groenburo heeft de eerste Startersbonus van de Van der Zee Stichting ontvangen uit handen van Jan Ras, bestuurslid van de Stichting. Met deze bonus van 1.000 euro kan eigenaar van het bedrijf, Daniël de Haan, een vliegende start maken. 

Ras benadrukt het belang van het ondersteunen van beginnende ondernemers in de regio. “Het is essentieel om de groei en ontwikkeling van lokale bedrijven te stimuleren. De stichting doet dat o.a. door huursubsidie te verstrekken aan starters gedurende de eerste twee jaar in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen in Wapenveld, Wezep en ‘t Harde. Maar we wilden meer doen en hebben besloten tot het verstrekken van tien Startersbonussen in 2024. Mooi dat we de eerste cheque aan Daniël de Haan, een ondernemer uit Wezep, kunnen uitreiken.” 

Met het bedrag kan het Veluws Groenburo de kosten in de beginfase financieren. Daarbij kan het gaan om de Kamer van Koophandel-kosten, maar ook die van het inhuren van financieel advies of marketingkosten als het ontwikkelen van een logo, website of bestickering bedrijfsbus. Info: secretaris@vanderzeestichting.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie