Eigenaar Roel Brouwer en zoon Jordy vanuit vestiging Wezep.
Eigenaar Roel Brouwer en zoon Jordy vanuit vestiging Wezep.

Easysit opent in Wezep: Zitcomfort op maat

2 april 2024 om 06:00 Zakelijk

Easysit heeft deze maand haar deuren geopend aan de Rondweg 90 in Wezep. De winkel biedt de juiste oplossing voor iedereen die goed wil zitten. Het familiebedrijf verkoopt een zeer uitgebreide collectie relaxfauteuils, comfortbanken en sta-op stoelen. Maatwerk en een goede service zijn kernwaarden van het bedrijf. Benieuwd geworden? Kom langs en profiteer van de unieke openingsaanbieding: een weeklang 25% korting op alle Easysit-producten.

Easysit is al sinds 1992 specialist in sta-op stoelen en relaxfauteuils. Roel Brouwer is sinds 2009 eigenaar. Hij opende een winkel in Burgum en voegde extra comfortabele banken toe aan het assortiment. Het maatwerk en de goede service zijn belangrijke succesfactoren. “Een goed, specialistisch product vraagt om een persoonlijk advies”, aldus Brouwer. De belangstelling was zo groot, dat in 2014 een tweede winkel werd geopend in Hilversum. “Heel graag willen we ook de mensen in Gelderland en Overijssel kennis laten maken met ons unieke concept”, vertelt hij over de nieuwe, 800 m² grote winkel aan de Rondweg 90 in Wezep. Deze ligt op een zeer gunstige locatie: langs de A28 bij Supertank Wezep met een ruim, gratis parkeerterrein.

Optimaal zitcomfort

Easysit is gespecialiseerd in relaxfauteuils, comfortbanken en sta-op stoelen met optimaal zitcomfort. Het bedrijf beschikt over een groot assortiment zowel handbediende als motorisch verstelbare stoelen. Alle zitmeubelen zijn in de gewenste maat, kleur en bekleding leverbaar en worden op maat gemaakt. Tal van opties zijn mogelijk, zoals een op het lichaam afgestelde zithoogte, verstelbare zitdiepte en elektrische voetensteunen en hoofdsteunen, een lendepomp, draaivoet, extra lange voetklep of nekkussen en zelfs stoelverwarming.

Goed zitten voor iedereen

Iedereen die goed wil zitten, is van harte welkom bij Easysit. “Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders een verkeerde zitgewoonte of zitmeubelen heeft. Daardoor kunnen op latere leeftijd klachten ontstaan”, vertelt Brouwer. “Daarom is het belangrijk om voor een goed passende stoel of bank te kiezen. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met rugklachten of een boven- of ondergemiddelde lengte.”

Toevoegen van extra hulpmiddelen

Het toevoegen van extra hulpmiddelen is mogelijk, zoals een elektrische sta-op hulp of een relaxstand. “De sta-hulp biedt uitkomst voor ouderen die moeite hebben om uit hun stoel te komen. En dankzij de rustfunctie met voetklep voor de benen hoeven mensen niet perse meer naar bed om te rusten.”

Dealer van Stressless

Bij Easysit kan je ook terecht voor Stressless. Misschien wel het bekendste merk ter wereld. “Deze unieke stoelen bieden een optimale steun en volgen het lichaam bij alle bewegingen. Stressless ontwikkelt momenteel in hoog tempo nieuwe, vlotte, moderne modellen, die nu al bij Easysit te zien zijn.”

Volop service 

Easysit biedt volop service. Er wordt altijd ruim de tijd uitgetrokken voor een persoonlijk advies. Voor mensen die vanwege hun lichamelijke gesteldheid niet naar de winkel kunnen komen, is een thuisdemo mogelijk. Verder wordt op alle zitmeubelen vijf jaar lang volledige garantie gegeven. Zowel op het binnenwerk, als op de accu, motor of de bekleding. Klanten kunnen zelfs gebruik maken van een ophaalservice. Desgewenst worden de oude zitmeubelen door het bedrijf meegenomen, waarna deze worden gerecycled door een sociale werkvoorziening. Dat deze service gewaardeerd wordt, blijkt uit de talloze reviews van tevreden klanten op het onafhankelijke reviewsysteem Klantenvertellen. Kortom: Bij Easysit zit je goed!

Nieuwsgierig geworden? Alle belangstellenden zijn van harte welkom in de nieuwe showroom in Wezep voor een persoonlijk advies op maat.

Unieke openingsaanbieding: een week lang 25% korting op alle producten, exclusief de Stressless collectie. Kijk voor alle aanbiedingen op Easysit.nl of vraag de adviseur in de winkel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie