Afbeelding

Oldebroeker college op werkbezoek bij kinderboerderij De Voskuilerhoeve

18 april 2024 om 11:24 Maatschappelijk

Het college van B&W van de gemeente Oldebroek bracht dinsdag een werkbezoek aan kinderboerderij De Voskuilerhoeve. Tijdens het bezoek werd het college geïnformeerd door voorzitter Annemiek Gerritsen en penningmeester en vrijwilliger Marjan Vis.

Het bezoek vond plaats op kinderboerderij De Voskuilerhoeve aan de Honingweg in Wezep. Na een gesprek over de bijdrage van vrijwilligers op de boerderij kreeg het college een rondleiding langs alle dieren op de boerderij.

Op kinderboerderij De Voskuilerhoeve zijn diverse dieren te bewonderen, zoals konijnen, geiten, pony’s en hangbuikzwijntjes. Kinderen kunnen daarnaast spelen met het aanwezige speelgoed en op de diverse speeltoestellen. De kinderboerderij wordt onderhouden door vrijwilligers en wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van donateurs en sponsoren. De kinderboerderij is elke te dag bezoeken van 10.00 – 16.00 uur, in de zomermaanden plakt men hier een uurtje aan vast.

Annemiek en Marjan zijn blij met het bezoek van het college van B&W en geven aan: “Op onze mooie kinderboerderij in de gemeente Oldebroek zien wij jong en oud genieten van de aanwezige dieren. Wij zijn trots dat we door de inzet van onze vrijwilligers, vele inwoners kunnen laten genieten van onze boerderij. Wij zijn blij dat we de burgemeester en wethouders mochten ontvangen en dat zij onze pasgeboren lammetjes en geitjes mochten bewonderen. Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar vrijwilligers die ons komen helpen en sponsoren die ons willen ondersteunen”.

Vrijwilligers of sponsoren kunnen zich melden via voskuilerhoevewezep@gmail.com.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie