Afbeelding

College van B&W van de gemeente Oldebroek op werkbezoek bij project A28 afrit Wezep

10 oktober 2023 om 19:36 Algemeen

Het college van B&W van de gemeente Oldebroek bracht op dinsdag 10 oktober een werkbezoek aan het project ‘N308: Aansluiting H2O/Wezep op de A28’. Tijdens dit bezoek werd het college hierover geïnformeerd door het projectteam van de Provincie Gelderland en aannemer Gebr. Van der Lee.

Er wordt al vele jaren gewerkt aan dit voor Oldebroekse begrippen zeer grote project. Gemeente Oldebroek doet dit in nauwe afstemming en samenwerking met de buurgemeenten Hattem en Heerde, Provincie Gelderland, Rijkswaterstaat èn Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek B.V. Het college van Oldebroek kijkt met veel waardering naar dit project. Met de realisatie gaat een langgekoesterde wens in vervulling: een verbetering van de doorstroming van het verkeer, de leefbaarheid en verkeersveiligheid in de kern Wezep en de economische infrastructuur. Drie belangrijke thema’s voor onze inwoners en bedrijven, benadrukken B&W.

Werkbezoek aanvragen

B&W van Oldebroek gaan regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen dit aan de gemeente doorgeven. Dit kan via Bram Horst, accountmanager Ondernemers: ondernemers@oldebroek.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie