De nieuwe verhuurlocatie aan de Lorentzstraat 2 in Wezep.
De nieuwe verhuurlocatie aan de Lorentzstraat 2 in Wezep. Kok Autoverhuur

Kok Autoverhuur breidt dienstverlening uit

19 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Met een nieuwe locatie heeft Kok Autoverhuur een derde punt van waaruit de verhuur verzorgd kan worden. Met ’t Harde en Dronten is nu ook Wezep een verhuurlocatie.

José Oosthoek

Al sinds 1977 verhuurt de familie Kok auto’s, bussen en bakwagens op en rondom de Veluwe. Het bedrijf dat Reijer Kok oprichtte, is in samenwerking voortgezet door de familie en de afgelopen jaren onder leiding van dochter Dineke uitgebreid tot een breder wagenpark met meer (online) mogelijkheden. Inmiddels heeft zoon Wim de bedrijfsactiviteiten overgenomen en is de hoofdvestiging van Kok Autoverhuur nu in Wezep aan de Lorentzstraat 2, op bedrijventerrein H2O. 

Kok Autoverhuur is gespecialiseerd in verhuur van personenauto’s, personenbussen, bestelbussen en bakwagens. “Met locatie Wezep richten wij ons nu ook op regio Zwolle en omstreken”, aldus Wim en Dineke. “We zijn nu centraal en direct te vinden aan de A28 en de N50.”

“Bakwagens worden ook wel verhuiswagens genoemd”, vertelt Dineke. “Ze zijn gewoon te besturen met je normale rijbewijs B en wij geven gratis een verhuispakket mee, dat bestaat uit een steekwagen, transportkarretje en verhuisdekens. Hierdoor kun je voordelig zelf verhuizen. We proberen zoveel mogelijk mee te denken met de klant en stellen ons flexibel op. Zo gaan de personenbussen voor de wintersport de weg op met een gratis winterpakket, bestaande uit winterbanden, sneeuwkettingen en een reservepakket vloeistoffen zoals ruitenwisservloeistof.” Ze vervolgt: “Voor de zakelijke huurder is het ideaal om tijdelijk of voor langere duur een auto te huren. Zo zijn er steeds meer zakelijke huurders die wekelijks een voertuig huren voor bedrijfsactiviteiten. Al onze voertuigen zijn voorzien van een pechhulppakket in Europa met vervangend vervoer. We proberen de service zo compleet mogelijk aan te bieden en het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Online reserveren is ook steeds makkelijker gemaakt. Klanten kunnen zelf eenvoudig een aanvraag indienen via de website bij de blauwe knop ‘huur’ bij het gewenste voertuig.”

www.kokautoverhuur.nl 0525-652658 en e-mail: info@kokautoverhuur.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie