Job Maas en Gert-Jan de Greef bij het nieuwe pand.
Job Maas en Gert-Jan de Greef bij het nieuwe pand. José Oosthoek

Garage Van de Beek en Maasautomotive verhuizen

12 maart 2024 om 06:02 Zakelijk

Garage Van de Beek en Maasautomotive verhuizen begin april naar Watermuntstraat 9 en 11, op Broeklanden II in Elburg. “We zijn uit ons jasje gegroeid en om onze klanten goed te kunnen bedienen, hebben we meer ruimte nodig”, aldus Gert-Jan de Greef.

José Oosthoek

“In Doornspijk konden we niet verder uitbreiden en uitbreiding hebben we ook nodig voor het werk aan elektrische auto’s. We hebben ons daarom aangesloten bij Nexdrive, dat ons ondersteunt bij het werk en onderhoud aan elektrische auto’s.”

Garage Van de Beek gaat verder als Autovakmeester De Greef met eigenaren Johan Dickhof en Gert-Jan de Greef. “Met de verhuizing naar het nieuwe pand, wordt ook de certificering afgegeven voor het mogen werken aan elektrische auto’s. De mensen kennen ons als voormalig Ford-dealer en huidige Ford-specialist in Doornspijk; een vertrouwd adres voor onderhoud aan een Ford, maar uiteraard werken we aan alle automerken, ook met een lease-auto kan men bij ons terecht.”

In hetzelfde pand is Maasautomotive gevestigd, van Job Maas. Maasautomotive zet met deze stap een weg in naar verdere professionalisering en uitbreiding van de verkoop aan garagehouders- en dealerbedrijven. Hiernaast verkopen ze op kleine schaal aan de particulier en doen ze zoekopdrachten voor ondernemers en particulieren. Gert-Jan de Greef: “We hebben al een jarenlange samenwerking en nu zitten we samen onder één dak, maar blijven wel aparte bedrijven.

Zowel Autovakmeester De Greef als Maasautomotive staan voor klantgericht werken, service en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. In totaal werken we bij Autovakmeester De Greef met zes mensen en Maasautomotive heeft twee medewerkers. We kijken uit naar de oplevering van het pand. De nieuwste apparatuur, veel innovatieve techniek en gasloos, we zijn straks helemaal klaar voor de toekomst. Volgens planning kunnen we begin april starten op Broeklanden II en de officiële opening zal voor de zomer plaatsvinden. Uiteraard komt hier een uitnodiging voor.”

Voor meer nieuws over de verhuizing en de bouw van de nieuwe locatie: garagevandebeek.nl/nieuws.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie