Medewerkers van Dickhof Rijwielen op de e-bike.
Medewerkers van Dickhof Rijwielen op de e-bike.

Dickhof Rijwielen e-bike opstapdagen in zicht

12 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

Dit jaar organiseren Christiaan Kroon en Annelies Lokhorst van Dickhof Rijwielen in samenwerking met Fruittuin Verbeek weer de alom bekende opstapdagen. 

Cor Sellis

De nieuwe e-bikes kunnen op donderdag 21 en vrijdag 22 maart van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 16.00 uur uitgeprobeerd worden. Of het nu voor school, werk of vrije tijd is, de e-bike is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De trapondersteuning maakt fietsen met een e-bike een stuk gemakkelijker en aangenamer dan een fiets zonder elektrische motor. Op de sfeervolle locatie van Fruittuin Verbeek kunnen diverse e-bikes worden getest om te ontdekken welke e-bike het beste past. 

De enthousiaste medewerkers en deskundige vertegenwoordigers van diverse merken staan klaar om te adviseren onder het genot van een kop koffie of thee. Er zijn verschillende testfietsen beschikbaar, waaronder modellen met het nieuwste Bosch smart systeem met een accu van 750 watt, ideaal voor lange afstanden. Ook kunnen modellen van Riese & Müller worden uitgeprobeerd, zoals de e-bike met een dubbele accu van 1250 watt of een speedpedelec voor woon-werkverkeer. Verder is de Flyer Upstreet SL aanwezig, deze fiets heeft de kenmerken van een hybride fiets en weegt maar 18 kg. Er staan ook transport- en family fietsen van Cortina met een Bosch middenmotor klaar om die te kunnen vergelijken met de Batavus Quip E-go. Het allernieuwste model van RIH is ook beschikbaar om getest te worden. Deze fiets is in hele korte tijd razend populair geworden.

“De RIH Movenda is een degelijke en doordachte fiets en heeft een geïntegreerde accu van 675 watt met een sterke, krachtige motor,” zegt Wilco Delsasso van Dickhof Rijwielen. “Diverse prijsklassen worden vertegenwoordigd door merken als Flyer, Riese & Müller, RIH, Advanced, Batavus, Sparta, Cortina, Cannondale en Stevens. Kortom, voor ieder wat wils!” Bij aankoop van een e-bike in de periode van 21 t/m 30 maart wordt kans gemaakt op een Thule fietsendrager ter waarde van 990 euro. Kom tijdens Dickhof e-bike opstapdagen naar Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek voor deskundig advies en een testrit. Dickhof Rijwielen kijkt ernaar uit om u te ontmoeten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie