Foto: Dickhof Rijwielen
Foto: Dickhof Rijwielen

Dickhof bedankt klanten met feestelijke dagen

19 december 2022 om 19:07 Zakelijk

Bij Dickhof Rijwielen in Oosterwolde is het de laatste vier dagen van het jaar een feestelijke bedoening. Mensen kunnen elkaar ontmoeten met een kopje koffie of warme chocolademelk en er is een Rad van Avontuur en de Kop van Jut. En met de winactie maakt elke klant kans op prijzen.

Johanna Sijbel

“We hebben de Dickhof Draait Door Dagen opgezet om klanten te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar,” vertelt Herco Evink, medewerker van de fietsspeciaalzaak. “Maar iedereen is natuurlijk welkom.” Herco benadrukt dat ontmoeting een van de doelen van de feestelijke dagen is. “In de donkere, koude dagen aan het einde van het jaar is het fijn om elkaar te zien onder het genot van een oliebol en een lekker warm drankje. Op die manier bedanken we onze klanten graag. Daarnaast kunnen klanten er ook hun voordeel mee doen: zij kunnen hun spullen met korting kopen door te draaien aan het Rad van Avontuur en bij iedere aankoop kan de klant zijn naam in de pot doen om kans te maken op leuke prijzen.” 

Deze week zullen de prijzen die te bemachtigen zijn bij de winactie voor in de winkel tentoongesteld worden. Wie een prijs heeft gewonnen, kan in het nieuwe jaar een telefoontje verwachten. Een ander belangrijk onderdeel van de Draait Door Dagen, is de presentatie van de nieuwste fietsen en innovaties. Zo vertelt Herco over Bosch, marktleider op het gebied van elektrische fietsen. Merken als Riese & Müller, Cannondale en Advanced Ebike werken al met het nieuwste smartsysteem van Bosch. “Naast de vele handige functies die het smartsysteem biedt, zit er ook een krachtige accu van 750 watt bij. Dat is groter dan de gemiddelde accu van e-bikes en dus kan de eigenaar van een fiets met Bosch smartsysteem langer fietsen zonder de accu op te laden.” Ook de Rih Movenda komt aan bod, de eerste e-bike van Rih met een geïntegreerde accu. “De Movenda is, naast betaalbaar, ook kwalitatief en comfortabel,” aldus Herco. Naast de verschillende fietsen verkoopt de fietsspeciaalzaak schaatsen, nieuw en tweedehands, van merken als Zandstra en Salomon, en indoor fietstrainers, onder andere van Tacx. “Zo is er ook in de winter, voor ieder wat wils,” sluit Herco af. Al wil hij niet ongezegd laten dat ook in de kou buiten fietsen heerlijk kan zijn,bijvoorbeeld met een Gravelbike, die zowel op het asfalt, als offroad, goed zijn werk doet.

De Dickhof Draait Door Dagen zijn in alle vestigingen van Dickhof Rijwielen van woensdag 28 december tot en met zaterdag 31 december, tijdens openingstijden van de winkel: Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 19.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Info: www.dickhofrijwielen.nl Tel:0525-621456, mail: info@dickhofrijwielen.nlDickhof Rijwielen Oosterwolde, Mheneweg Noord 20.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie