Afbeelding
Shutterstock

Oliebollenactie Nut en Sport Wezep

4 december 2023 om 12:30 Algemeen

In december houdt Kleindiervereniging “Nut en Sport” uit Wezep hun jaarlijkse oliebollenactie. Op de zaterdagen 9 en 16 december, van 9.00 uur tot 16.30 uur worden oliebollen gebakken en verkocht bij de ingang van de Welkoop, Zuiderzeestraatweg 21A in Hattem.

U kunt uw oliebollen vooraf bestellen bij de onderstaande personen. De oliebollen kosten 9 euro per tien stuks of 1 euro per stuk en zijn leverbaar met of zonder krenten. Bij hun bestelling kunnen mensen aangeven hoeveel ze van elke soort willen hebben.
De oliebollen staan op de afgesproken dag voor klanten klaar bij de kraam.De oliebollen worden gebakken door het duo Henk en Henk. Zij staan, zoals altijd, garant voor grote oliebollen van prima kwaliteit.

Tip van de bakkers: De oliebollen zijn heel goed koud, en in een plastic zak, in te vriezen om bijvoorbeeld met kerst of nieuwjaar weer op te warmen in de oven.

Voor voorverkoop en grote bestellingen kunnen mensen bellen of mailen naar : info@nutensportwezep.nl of Jan Schoonhoven: 0525 – 632339 of 06-25507200 / e-mail: j.schoonhoven@zonnet.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie