Smullen voor wensen. Foto: Bakkerij Schuld
Smullen voor wensen. Foto: Bakkerij Schuld Bakkerij Schuld

500e deelnemer voor Toer de Dellen

11 mei 2023 om 11:10 Algemeen

De heer en mevrouw Spronk uit Oldebroek-’t Loo waren respectievelijk nummer 499 en 500, die zich inschreven voor de Toer de Dellen 2023. 

Op zaterdag 17 juni gaat het echtpaar 30 kilometer fietsen om zo het goede doel, Stichting Veluwse Wensambulance, te steunen: Het bestuur van stichting Toer de Dellen is blij dat na 4 jaar pauze de belangstelling en het gevoel voor de Toer de Dellen nog steeds leeft bij een heleboel mensen. De tocht, die de deelnemers wandelend, fietsend (ook e-bike), steppend, skeelerend, handbikend, skateboardend of met een rolstoel kunnen afleggen, wordt inmiddels gesteund door 43 bedrijven en instellingen. Zij dragen allemaal goede doel, Stichting Veluwse Wensambulance, een warm hart toe.
Als extra promotieactie voor het sportieve evenement heeft Bakkerij Schuld uit Elburg de komende weken een speciaal Toer de Dellen taartje in de aanbieding. De taart kost 20 euro, hiervan wordt een aanzienlijk deel geschonken aan het goede doel. De taart moet minimaal één dag van tevoren besteld worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie