Wim Prins van Prins Bouw wordt geflankeerd door Sjoerd Kwakkel (l) en Ben Schreurs(r).
Wim Prins van Prins Bouw wordt geflankeerd door Sjoerd Kwakkel (l) en Ben Schreurs(r). Fotografie Herman van der Wal

Prins Bouw verlengt Hoofdsponsorschap VSCO’61

11 april 2022 om 21:56 Zakelijk Ingezonden

Op sportpark De Heughte heeft Prins Bouw uit ’t Harde afgelopen week haar hoofdsponsorschap met VSCO’61 met vijf jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden directeur-eigenaar Wim Prins, voorzitter Ben Schreurs en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel het nieuwe vijfjarige hoofdsponsorcontract. Als blijk van dank en grote waardering werd de trouwe hoofdsponsor een fraai bloemstuk en een leuk verrassingspakket overhandigd. Met het uitbrengen van een toost werd de nieuwe sponsorovereenkomst feestelijk beklonken en werd Prins Bouw nog veel succes toegewenst op weg naar hun honderdjarig bestaan.

Metselaar Gerrit Jan Prins legde in 1924 met ‘firma G.J. Prins metselbedrijf’ de basis voor het huidige bouwbedrijf. In 1981 is Prins Bouw verhuisd van Oldebroek naar de Nijverheidsweg in ’t Harde, waarna in 2005 dit pand werd verbouwd en uitgebreid in de vorm van het logo. Het bouwbedrijf W. Kosters BV werd in 2012 overgenomen en omgedoopt tot Prins Bouw Ermelo. Drie jaar geleden werd Wonink Bouw in Vorchten overgenomen en kreeg de naam Prins Wonink Bouw. Prins Bouw is een uiterst modern bouwbedrijf dat actief is in nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie en restauratie van zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten. Het bedrijf werkt vanuit het besef dat zij bestaan dankzij hun klanten.

Prins Bouw is al tientallen jaren sponsor van VSCO’61 en heeft de sterke band met de club in 2004 omgezet naar hoofdsponsorschap. Het resultaat is een verlenging van het hoofdsponsorschap met maar liefst vijf jaar tot 2027. Afgelopen week werd de verlenging van het hoofdsponsorcontract met maar liefst 5 jaar tot 2027 officieel bekrachtigd door de ondertekening van de nieuwe overeenkomst door directeur-eigenaar Wim Prins, voorzitter Ben Schreurs en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Dit vond plaats op het hoofdveld van sportpark De Heughte.

VSCO’61 bood de trouwe hoofdsponsor, als blijk van grote dank en waardering, een fraai bloemstuk en een leuk verrassingspakket aan. Hierna volgde een toost op de duurzame relatie tussen club en sponsor. Ook werd Prins Bouw veel succes toegewenst op weg naar hun honderdjarig bestaan in 2024.

Maak kennis met Prins Bouw. Ongeacht het werk, u staat als klant bij hen centraal.

Prins Bouw ‘t Harde
T. 0525-653211
E. info@prinsbouwbv.nl
www.prinsbouw.nl

Prins Bouw BV is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie