Afbeelding
Foto: Stefanie de Groot

Heuvelruiters pakken podiumplaatsen

16 april 2023 om 19:48 Sport Ingezonden

De leden van de Heuvelruiters hadden een goed weekend. Naast een hele leuke, gezellige bixiewedstrijd op de eigen locatie, gingen anderen op pad.

Odile en Stefanie de Groot laten er dan ook geen gras over groeien. Deze jonge combinatie reed donderdag in Genemuiden tijdens de Hofvlietbokaal naar een 3e prijs met 193 punten in de L1.

Vrijdagavond reden Robby van Bregt en Javaj van Bregt in Wapenveld tijdens de dressuurwedstrijd van de Schaapskooiruiters. Zij hadden een goede avond. Robby reed met Roosje en Kasall van Equi Center in de L1. Hij won met Kasall van Equi Center de 1e prijs met 198,5 en de 2e prijs met 206,5. Roosje haalde de 1e prijs met 211 en de 2e prijs met 196,5. Javaj van Bregt maakte zijn debuut in het Z1. Hij behaalde de 1e prijs.

Zaterdag maakte Maud Leeuwis haar debuut in de L2 met Pippin’s Pride. Zij reed in Genemuiden en met 196,5 punten wist zij de 1e prijs te winnen.


Nathanie Baron reed zaterdag naar een 3e en 5e prijs in de gecombineerde L1/L2 klasse in Nunspeet. Met 202 punten en in de tweede proef met 201,5 punten. Ze kan weer trots zijn op haar Ludovica.


Liandrie Peek reed met Cheela in Tubbergen. In de 1m. sprongen zij twee keer naar de 1e prijs. Dit leverde Liandrie een ticket op voor Outdoor Gelderland.


Op vrijdag 9 juni vindt het Freestyle festival plaats op de locatie van de Heuvelruiters in Wezep. Dit jaar gaat de opbrengst van deze benefietwedstrijd naar Stichting Paardrijden Gehandicapten ‘t Hoefijzer in Zwolle. Iedereen is van harte welkom!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie