Afbeelding
Harold Snippert

Muziekvereniging De Eendracht geeft concert in Wezep

26 april 2024 om 14:52 Activiteiten

‘De Reis van Het Leven’. Onder dat thema geeft CMV De Eendracht uit Wezep zaterdagavond 18 mei een concert met een verrassend programma. Met muziekwerken van verschillende genres en stijlen neemt De Eendracht bezoekers mee in de reis van het leven.

Een van de meest intrigerende reizen die de mens maakt is die van het leven zelf. Het leven bestaat uit allerlei momenten en ervaringen. Daarbij ervaren de meesten van ons veel emoties in deze reis: van vreugde en geluk tot uitdagingen en verdriet.
In muziek kunnen veel van die emoties geraakt worden. De Eendracht heeft een programma samengesteld met muziekwerken die de verschillende fases in het leven waar de mens doorheen kan gaan, vertolken. Thema’s als geloof/overtuiging, opgroeien en het leven vieren passeren de revue. De Eendracht voegt tijdens het concert ook audiovisuele aspecten toe, wat het concert ook vernieuwend maakt.
De Eendracht staat onder de bezielende leiding van maestro Alexis Artavanis. Er is ook een optreden van het speciaal voor dit concert samengestelde saxofoonkwartet.
Het concert vindt plaats in Het Noorderlicht, Marienrade 1 inWezep. Inloop vanaf 19.30 uur. De entree is gratis. Na afloop is er ruimte om te proosten op het leven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie