Afbeelding
Jannes Wolff

Open dag voor jeugd bij Skeelerclub Oldebroek

4 april 2024 om 18:00 Activiteiten

Skeelerclub Oldebroek houdt op zaterdag 6 april een Open Dag voor kinderen die willen kennismaken met skeeleren. 

“Veel kinderen skaten of skeeleren op de straat, doen spelletjes op skeelers of maken met hun ouders een skeelertochtje. Wist je dat skeeleren (of inline-skaten) ook een sport is?”, vraagt Henriët Wardenier. “Een sport waar je op kunt zitten en elke week naar training kunt? Waar je leert remmen, slalommen, bochtjes maken, springen en nog veel meer? In Oldebroek vind je zo’n vereniging: Skeelerclub Oldebroek. De leden trainen op de skeelerbaan aan de Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.”

Kinderen tot 13 jaar en hun ouders zijn tijdens de open dag vanaf 10.00 uur van harte welkom op de skeelerbaan. De open dag eindigt om ongeveer 13.00 uur. De clinics beginnen om 10.30 uur en duren tot 12.30 uur. Na de clinics staat er wat lekkers klaar voor alle kinderen. “Daarnaast is er een informatiestand, een verloting met mooie prijzen van de plaatselijke ondernemers, een springkussen, schminken en een raadspel. Kom naar de Open Dag en breng jouw skeelers, helm, kniebeschermers, elleboogbeschermers, polsbeschermers mee. Heb je deze zelf niet, dan kun je deze tijdens de Open Dag clinics bij ons lenen.”

Wie na deze open dag enthousiast is geworden, kan zich aanmelden voor twee gratis proeflessen. “Kom jij ook naar de open dag op 6 april bij Skeelerclub Oldebroek aan de Stouwdamweg 12 te Oldebroek? Je hoeft je niet vooraf aan te melden.”

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie