Afbeelding
Herman van der Wal

VSCO’61 verliest van Berkum-2

18 september 2023 om 09:02 Voetbal

VSCO’61 is klaar in het bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Berkum-2 werd met 3-2 verloren. De kanaries wisten dat minimaal een punt nodig was om door te mogen bekeren, maar dat lukte niet. 

De aanvallers van Berkum bezorgden VSCO’61, vooral in de eerste helft, handenvol werk. Daarnaast hielpen de bezoekers de tegenstander ook een paar keer in het zadel door slecht uitverdedigen. Lorenz van de Berg was in de beginfase al tweemaal dichtbij de openingstreffer, maar doelman Django van der Landen hield zijn doel schoon. Ook Twan Akkerman kreeg een dot van een kans uit een corner, maar hij schoot over.

Na ruim een kwartier spelen kwam Berkum terecht de voorsprong en wel via Luuk Visscher. Binnen vijf minuten trok Hans van Renselaar de stand gelijk op aangeven van Arjan van ‘t Ende. Nog voor rust kwam VSCO’61 opnieuw op achterstand via Luuk Visscher. In de tweede helft liep de thuisploeg verder uit door een treffer van Lorenz van de Berg. Een minuut later bracht Arjan van ‘t Ende de spanning terug, maar de gelijkmaker bleef uit. VSCO’61 begint de competitie zaterdag met de uitwedstrijd tegen Vios Vaassen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie