Afbeelding
Annemieke Jolink

‘t Harde verliest topper tegen Apeldoornse Boys

26 maart 2023 om 13:31 Voetbal

Vierdeklasser ‘t Harde heeft zaterdag, op bezoek bij Apeldoornse Boys, geen goede zaken gedaan. In de strijd op de titel was de thuisploeg met 5-1 duidelijk de sterkste.

’t Harde staat nu een punt achter koploper Apeldoornse Boys, maar heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld. Deze zeven verliespunten achterstand zal in de komende vijf wedstrijden lastig te overbruggen zijn. Zeker nu Apeldoornse Boys weer op volle oorlogssterkte is.

Er waren veel supporters meegereisd naar Apeldoorn en zij zagen de bezoekers voortvarend beginnen. Er werden prachtige aanvallen opgezet en voetballend was er eigenlijk weinig aan te merken. Alleen werd de trekker wederom niet overgehaald voor het doel van de tegenstander. Slecht uitverdedigen bij ’t Harde zorgde voor een corner en vanuit deze corner werd met een prachtig afstandsschot 1-0 gescoord. Eigenlijk de eerste keer dat Apeldoornse Boys echt voor het doel van ’t Harde kwam.

Ook na deze tegenslag werd er volop de aanval gezocht naar de gelijkmaker door de Hardenezen. Wederom een persoonlijke fout was de oorzaak van weer een tegendoelpunt. Een te korte terugspeelbal op keeper Marc van de Streek werd onderschept door Noah Taribuka en hij wist fraai af te ronden, ruststand 2-0.

Na rust was het eigenlijk gelijk afgelopen, Apeldoornse Boys scoorde vlak achter elkaar 3 en 4-0. Er is veel voetballende kwaliteit bij Apeldoornse Boys aanwezig. Dit etaleerde het team na rust volop. Uiteindelijk werd het 5-1 en de eretreffer werd gemaakt door LuukStruik.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen EZC ’84 uit Epe op het programma. Aanvang 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie