Afbeelding
Shutterstock

OWIOS en AGOVV spelen met 2-2 gelijk

5 februari 2023 om 13:57 Voetbal

Wedstrijden tussen AGOVV en OWIOS zijn altijd spectaculair en de jongste editie was daar zaterdag geen uitzondering op. Er gebeurde weer van alles op sportpark Berg en Bos in Apeldoorn. Toen alle rookwolken waren opgetrokken na een tumultueus duel, bleek er geen winnaar uit de arena te stappen: 2-2.

OWIOS was het meest tevreden met dat punt. Niet alleen kwam het gelijkspel diep in de extra tijd tot stand na een corner van Erik van Haagen, OWIOS  stond ook nog eens een groot deel van de tweede helft met een man minder op het veld. Hendrik Uitslag werd na een uur spelen met een rode kaart weggestuurd door arbiter Goutier. Hij zou een slaande beweging hebben gemaakt richting een speler van AGOVV.

Op dat moment was de stand 1-1, na een vroege goal  uit een corner van AGOVV en de gelijkmaker van elf meter vlak voor rust door Hendrik Uitslag. 

Kansen bleven ook na rust spaarzaam, de wedstrijd was redelijk in evenwicht. Na 65 minuten een vreemd moment: terwijl een speler van AGOVV net naar de kant was gegaan na een blessurebehandeling, legde scheidsrechter Goutier het spel ineens stil. Na een minuut of zes hervatte de leidsman het duel en even later gaf hij AGOVV een strafschop. Steven van Es schoot raak: 2-1.

AGOVV raakte daarna nog een keer de paal na een afstandsschot. En aan de andere kant kreeg OWIOS een flinke kans toen de bal op de lat belandde en terug het veld in stuiterde.

AGOVV leek de overwinning over de streep te trekken, maar verkeek zich in de laatste minuut toch op de bal van Erik van Haagen die een corner ineens tegen de touwen werkte. 

OWIOS sleepte daarmee dus op de valreep nog een punt uit het vuur al was het gezien de krachtsverhoudingen over de hele wedstrijd wellicht geen vreemde eindstand. 

Volgende week speelt OWIOS thuis de belangrijke wedstrijd tegen DESZ uit Zwartsluis. We kunnen de support dan goed gebruiken. Aanvang om 14.30 op Sportpark Bovenmolen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie