VSCO'61 ontvangt zaterdag OWIOS
VSCO'61 ontvangt zaterdag OWIOS

Voorbeschouwing zaterdagvoetbal: VSCO’61 en OWIOS maken zich op voor gemeentelijke derby

Voetbal

Na de knappe overwinning van WHC in Drenthe bij DZOH, is de ploeg van Richard Karrenbelt nog steeds in de race om de koppositie in de 1e klasse E. De achterstand op lijstaanvoerder Quick’20 is slechts twee punten. De Wezepers ontvangen zaterdag Achilles’12.

Nick Hoekman

In de 2e klasse I is het tijd voor de gemeentelijke derby tussen VSCO’61 en OWIOS. Laatstgenoemde won afgelopen weekend de thuiswedstrijd van WVF en nam hierdoor een kleine afstand van de onderste plekken in de ranglijst. VSCO’61 verloor echter in Apeldoorn van AGOVV en mist hierdoor voorlopig de aansluiting met de top.
Het onderlinge verschil in punten? Twee stuks. In het voordeel van thuisploeg VSCO’61.

Qua thuiswedstrijden is er dit weekend keuze genoeg voor de neutrale voetballiefhebber in ons verspreidingsgebied, want ook DSV’61 en ESC spelen zaterdag thuis. In Doornspijk komen de Terschuurse Boys op bezoek. ESC ontvangt op het eigen Burgemeester Bode Sportpark’ Lelystad’67. 

Ook ‘t Harde speelt thuis, rode lantaarndrager ZVV’56 uit Apeldoorn komt op bezoek. De Apeldoorners komen over uit het zondagvoetbal, maar kunnen vooralsnog geen potten breken in de 4e klasse A. Noord Veluwe Boys speelt zaterdag ook tegen een tegenstander uit Apeldoorn, ze mogen op bezoek bij Apeldoornse Boys. 

advertentie
advertentie