WHC speelt zaterdag thuis tegen vv Heerenveen
WHC speelt zaterdag thuis tegen vv Heerenveen Eddy Bossenbroek

Voorbeschouwing zaterdagvoetbal: WHC en VSCO’61 richting subtop

10 november 2022 om 13:21 Voetbal

Na een knappe zege in Wierden tegen SVZW, heeft WHC zich weer aangesloten bij de subtop van de 1e klasse D. Zaterdag staat er voor de Wezep-Hattemerbroek-Combinatie een treffen op het programma met vv Heerenveen. De Friezen delen samen met Hulzense Boys de rode lantaarn. 

Nick Hoekman

Na een vrij weekend wegens een ongelijk aantal teams in de competitie, mag OWIOS zaterdag weer de (kunst)wei in. De Oldebroekers mogen in Zwolle aantreden tegen Be Quick’28. Beide ploegen hebben vijf punten, waar wel vermeld moet worden dat OWIOS een wedstrijd minder gespeeld heeft. Alleen IJVV en DESZ draaien met respectievelijk twee en één punt een minder goed seizoen. En dat IJVV mag zaterdag op bezoek bij VSCO’61. De ploeg van Stephan Nuesink won afgelopen zaterdag bij ZAC en kan zich bij een overwinning op, de volgens de ranglijst zwakke broeders van, IJVV weer melden in de subtop van de 2e klasse I.

Een klasse lager spelen zowel DSV’61 als ESC een thuiswedstrijd. Vanuit Amersfoort zet KVVA koers richting Doornspijk, de Elburgers krijgen bezoek vanuit Swifterbant: Swift’64 is de tegenstander. Beide clubs uit de gemeente Elburg staan er met respectievelijk zeven en vijf behaalde punten nog niet heel florissant op. Alleen Lelystad 67 staat nog geheel puntloos onder dit duo.

Ook voor ‘t Harde staat er een thuiswedstrijd op het programma. De, in punten althans, gedeelde nummer drie van de 4e klasse krijgt bezoek van EZC’84. Noord Veluwe Boys mag zaterdag in Biddinghuizen aantreden tegen BAS. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie