Een wedstrijd van VSCO'61, vorig seizoen
Een wedstrijd van VSCO'61, vorig seizoen Dik Leusink

Vooruitblik op tweede competitieronde: VSCO’61 op jacht naar eerste punten

Voetbal

Na de knappe overwinning van WHC in en tegen het Drentse Noordscheschut, staat er zaterdag een thuiswedstrijd tegen SVI op het programma. De Sportvereniging Ittersum uit Zwolle verloor de openingswedstrijd van de 1e klasse E met 2-3 van Quick’20 en zal er dus tegen de mannen van Richard Karrenbelt op gebrand zijn de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. 

Nick Hoekman

In Oldebroek werd AGOVV in de seizoensouverture van de 2e klasse I door OWIOS met 3-1 aan de zegekar gebonden. Zaterdag reist de ploeg van Bülent Akar naar Zwartsluis voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen DESZ. De ‘Sluzigers’ verloren op hun beurt met 3-2 van WVF. 
Datzelfde WVF is zaterdag in Oosterwolde de tegenstander van VSCO’61. Tegen wederom een Zwolse tegenstander, kunnen de Oosterwoldenaren proberen om de nare smaak van de vorige Zwolse tegenstander, Be-Quick’28, weg te spoelen. Onder de rook van het PEC Zwolle stadion ging VSCO’61 met 5-2 de bietenbrug op. 

Een stapje lager, in de 3e klasse B, speelt ESC een thuiswedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen. Beide ploegen wonnen hun eerste duel van de competitie. VVOP met 2-0 van Hoevelaken, ESC won in en tegen Elspeet met 0-1.

DSV’61 zal zaterdag hopen hetzelfde te presteren als buurman ESC: winnen van Elspeet. Dat zou de eerste keer van dit seizoen zijn, aangezien de Doornspijkers afgelopen zaterdag één punt overhielden aan het treffen met Zeewolde.  

In de 4e klasse D, wist ‘t Harde aan de openingswedstrijd tegen Veluwe Boys de volle drie punten over te houden. De uitwedstrijd in Garderen werd door het elftal van trainer René van ’t Goor met 2-4 gewonnen. Zaterdag spelen de groen-hemden een thuiswedstrijd tegen Prins Bernhard.
Noord Veluwe Boys moest de punten delen met ZVV’56: 2-2. Dit weekend reist de ploeg uit Hattemerbroek naar Epe, voor een treffen met EZC’84. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Spaar bij Coop Vlaar Oldebroek voor koffie-, thee- en taartservies 4 uur geleden
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ook in categorie Topscorers is spanning terug 7 uur geleden
Afbeelding
Detaillisten profiteren van decembermaand 9 uur geleden
Afbeelding
Burgercomité en Sint Nicolaasgilden bundelen de krachten 12 uur geleden
Afbeelding
Eerste trekking Decemberactie Oldebroek levert veel winnaars op 13 uur geleden
Afbeelding
Jan Slagboom uitgeroepen tot Gelderse boerenlandvogelvrijwilliger 2022 14 uur geleden
Afbeelding
SchuldHulpMaatje denkt mee om schulden te voorkomen 15 uur geleden