Martijn Boerendans (links) en Rene van der Heide (rechts) schudden elkaar de hand
Martijn Boerendans (links) en Rene van der Heide (rechts) schudden elkaar de hand Eigen foto

Trendhout sponsor Blauw Wit beachvolleybalactiviteiten

2 juni 2023 om 11:30 Sport Deel je nieuws

Trendhout heeft zich als sponsor verbonden aan de beachvolleybaltak van volleybalvereniging Blauw Wit. In de afgelopen week werd het contract ondertekend door René van der Heide (Trendhout) en Martijn Boerendans (hoofd beachvolleybalcommissie). Uit handen van Martijn ontving René een bloemetje als blijk van waardering. Op de accommodatie is inmiddels ook zichtbare uiting gegeven aan het sponsorschap. Door deze samenwerking wordt de Blauw Wit beachweek omgedoopt tot de ‘Trendhout beachvolleybalweek’. 

Vorig jaar maakten Trendhout en Blauw Wit op een prettige manier kennis met elkaar. Trendhout wist het bedrijvenbeachvolleybaltoernooi te winnen en mag zich daardoor een jaar lang het beste beachvolleybalbedrijf van Noord-Veluwe noemen. Voor Trendhout was dat een mooie aanleiding om de beachvolleybalactiviteiten te ondersteunen. Blauw Wit kan de ondersteuning van Trendhout goed gebruiken om, naast de reguliere activiteiten, de succesvolle editie van de beachvolleybalweek weer een passend vervolg te geven. De Blauw Wit beachweek is dit jaar van 4 t/m 8 juli en bijna alle klassen zitten inmiddels vol. Meer dan 100 teams uit de regio doen mee aan deze beachweek.

Eigen beachvolleybalaccommodatie
Drie jaar geleden ging een lang gekoesterde wens binnen Blauw Wit in vervulling. Sinds drie jaar is de vereniging trotse bezitter van het beachvolleybalterrein. Gedurende het beachseizoen worden er tal van activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de jeugdactiviteiten, de wekelijkse trainingen en de beachweek voor diverse niveaus. Daarnaast zijn de velden voor iedereen te reserveren via de website van Blauw Wit. Inmiddels hebben diverse andere verenigingen, stichtingen en bedrijven hier al gebruik van gemaakt. Blauw Wit heeft zelfs al clubs uit Amsterdam mogen ontvangen.

Trendhout
Het bedrijf Trendhout is een bekend gezicht in de regio, met inmiddels vestigingen in Oldebroek en Wezep. Trendhout ontwerpt, tekent, produceert en monteert exclusieve tuinproducten van Douglashout. Ze leveren hierbij niet alleen standaardpakketten, maar ook maatwerk. Het moderne machinepark beschikt onder meer over een innovatie CNC-machine. Daarnaast is de eigen Trendhout 3D app toonaangevend in de markt.

Trendhout zet zich in voor de lokale (breedte)sport en de samenwerking met volleybalvereniging Bakkerij Jonker – Blauw Wit is daar een mooi voorbeeld van. “Trendhout ondersteunt graag lokale sportactiviteiten die door vrijwilligers worden opgezet”, vertelt René van der Heide. Maar ook de binding met Blauw Wit is een reden om te ondersteunen: “Enkele medewerkers van Trendhout zijn lid van Blauw Wit en dit jaar doen we zelfs met twee fanatieke ploegen mee aan het bedrijventoernooi. En deze teams willen graag weer de eerste prijs meenemen!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie