Blauw Wit probeert een aanval van Avior te blokkeren
Blauw Wit probeert een aanval van Avior te blokkeren Thomas Vierdraaijer

Succesvolle week voor Blauw Witters

Sport Deel je nieuws

Het vlaggenschip van Bakkerij Jonker - Blauw Wit heeft een prima week achter de rug. Afgelopen donderdag werd er tegen Elite/Dynamo bekersucces geboekt en werd de kwartfinale van de beker bereikt. Zaterdag werd Avior 2 uit Deventer met ruime cijfers opzij gezet waardoor de mannen zich in de 3e divisie steviger nestelen op de vierde plek. Met deze overwinningen revancheren de mannen zich voor de stroeve start van de tweede seizoenshelft vorige week.

Afgelopen donderdag reisden de mannen af naar Neede om daar de achtste finales van de regiobeker  te spelen tegen Elite/Dynamo, dat een klasse lager uitkomt. In de problemen kwam Blauw Wit nooit. De Oldebroekers waren continu de bovenliggende partij en via 14-25, 21-25 en 16-25 werd het een snelle 0-3 overwinning voor de Oldebroekers.

Twee dagen later kregen de mannen Avior op bezoek. Tegen de mannen uit Deventer hadden de Oldebroekers nog wat goed te maken, want de uitwedstrijd ging immers met 3-1 verloren. De rollen waren in Oldebroek compleet omgedraaid. Blauw Wit was heer en meester in de eigen Talter. Alle Blauw Witters kregen volgens de critici allemaal een ruime voldoende. En zodra de Blauw Witters dat voor elkaar weten te krijgen, kan het team tot grote hoogtes reiken. Met 25-16, 25-19, 25-19 en 25-20 werd er een dikke 4-0 overwinning op het wedstrijdformulier gezet. 

Blauw Wit heeft dus een prima week achter de rug. De winst in de beker levert de mannen een plek op in de kwartfinale tegen Woudenberg, de speeldatum zal spoedig bekend worden. In de competitie staan de manen nu op de vierde plek en daarmee een beetje in niemandsland gezien het verschil met de nummer 3 en 5. Volgende week gaat Heren 1 op bezoek bij koploper Trivos, uiteraard hopen de mannen daar voor een stuntje te zorgen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aanmelden voor Kunstroute Noordwest Veluwe 2023 19 uur geleden
Afbeelding
Volop werkzaamheden bij Gelderse Sluis in Noordeinde gisteren
Afbeelding
Mannengroep HENOCH al wandelend in gesprek: 'Er ontstaan zelfs vriendschappen' 8 feb, 08:02
Afbeelding
Baby van de week: James 7 feb, 15:46
Afbeelding
Training van Centrum Jeugd en Gezin: 'Alles is anders voor kinderen' 7 feb, 15:02
Afbeelding
Uw grijze afvalcontainer minder vaak aan de weg? 7 feb, 11:26
Afbeelding
Leerlingen bakken en verkopen taarten voor Stichting Nikai 4 Life 7 feb, 09:10