Robby van Bregt 3e in het Overall klassement van het Gouden Ei
Robby van Bregt 3e in het Overall klassement van het Gouden Ei Eigen foto

Heuvelruiters kijken terug op zeer succesvolle week

22 april 2024 om 11:42 Sport Ingezonden

Je komt onze leden op diverse plekken tegen. Zo gingen Robby van Bregt, Javaj van Bregt en Jasmijn Oude Alink naar Barneveld. Hier werd het Gouden Ei georganiseerd.Op zondag mochten Robby en Javaj het podium betreden. Robby werd met Kasall van Equi Center 1e en 2e in de M1. Met Roosje maakte hij zijn M1 debuut en dit werd beloond met een 2e prijs.Javaj van Bregt reed Mississippi naar 2 maal een 2e prijs met een percentage van 62,5%.

Op donderdag konden beide heren weer hun beste beentje voorzetten.Robby werd in de M1 twee keer 2e met Kasall van Equi Center in de M1. Jasmijn Oude Alink wist een oranje lint in de M1 te pakken met Casanova van Equi Center.

Het Gouden Ei heeft een totaal klassement. De beste 3 proeven van 3 dagen tellen hier voor mee. Robby mocht daar vrijdagavond voor terugkomen. Hij werd 3e in het klassement M-Z2 pony’s.

Zaterdag was het tijd voor de eerste outdoor selectie dressuur pony’s. In weer en wind gingen de ruiters van start.Zusjes Zoet waren  op dreef.  Anwen haalde een 3e plaats cat ABC  klasse B met Ysselvliedt Lord Markham met 208 pnt. Elaine haalde met Ysselvliedt’s Hello Goldstar een 5e plaats met 203,5 in de B cat ABC.

Maud Leeuwis won met grote voorsprong de M2. Ze werd 2x 1e met 202.5 en 211.5.

Britt van Ommen reed Blue Forest Genius Boy in de klasse B categorie a/b/c naar een 2e prijs met 199,5 punten.

Yael Kooiker en Elexa dansten samen in het Z2 naar een monsterscore! Zij wonnen beide proeven!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie