Jasmijn Oude Alink en Yaël Kooiker.
Jasmijn Oude Alink en Yaël Kooiker. L.R De Heuvelruiters

Leden De Heuvelruiters Kringkampioen

27 juni 2022 om 17:05 Overig

WEZEP Ponyruiters van L.R. De Heuvelruiters hebben zaterdag 25 juni de derde en laatste selectiewedstrijd dressuur en springen met succes verreden in Nunspeet.

Yaël Kooiker behaalde met Elexa de titel Kringkampioen M2 D/E. Op de wedstrijd zelf wist Yaël de eerste prijs te winnen met 203 punten. Ook wist Yaël de tweede prijs te halen in de 90 cm cat. D/E. Jasmijn Oude Alink en Kayra behaalden het kringkampioenschap in de M1 dressuur categorie C en op de dag zelf behaalde ze de eerste prijs met 208 punten.

Robby van Bregt werd met zijn pony Kasall van Equi Center kampioen in de B dressuur categorie D/E. Hij behaalde de tweede prijs met 207,5 punten. Femke van den Broek met Old Avenue’s Hedwig werd gehuldigd als Kringkampioen in de categorie 50 cm cat. A/B.

Femke en Velvet Mistery sprongen naar de eerste prijs in de 60/70 cm cat. C. In de middag gingen ze de dressuurring in (B cat. ABC) en wonnen de derde prijs met 199,5 punten. Anwen Zoeten Ysselvliedt’s Siërra Grande mochten ook een kampioenslint omhangen. Zij werden kampioen in de B dressuur cat. A/B. Daarnaast behaalden ze de tweede prijs in het springen 40 cm cat. A/B. Ysselvliedt’s Hello Goldstar en Anwen wonnen ook nog de eerste prijs in het springen 40 cm cat. A/B

Maud Leeuwis blijft in vorm met Pippin’s Pride AT. Ze haalde de eerste prijs met 215,5 punten in de B dressuur. In het parcours (80 cm cat D/E) wist Maud in het eerste parcours een 2e prijs te veroveren met 73,5 stijlpunten. In het tweede parcours was het oranje lint voor Maud met 76,5 stijlpunten. Haar andere pony Coelenhage’s Prince George werd in de B-dressuur tweede met 201 punten. Anneloes van de Weg won met Queen of the South OB een 1e prijs in het springen 70 cm cat D/E.

www.deheuvelruiters.com/uitslagen-ponys/kringkampioenen/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie