De vrouwen van Oranje Nassau VR3 vieren de promotoe naar de tweede klasse
De vrouwen van Oranje Nassau VR3 vieren de promotoe naar de tweede klasse Jan Borgers

Oranje Nassau Vr3 wint promotiewedstrijd op De Heughte

Sport Deel je nieuws

Onder het oog van een grote schare van beide teams meegereisde supporters wisten de vrouwen van Oranje Nassau Vr3 de beslissingswedstrijd om promotie naar de tweede klasse overtuigend met 4-1 te winnen van Fortissimo Vr1 uit Ede. De vreugde na afloop was groot bij het winnende elftal. Er waren die dag meer vrouwenteams van Oranje Nassau gepromoveerd, dus ongetwijfeld zal er in Groningen tot in de kleine uurtjes gefeest zijn.

In een onderhoudende en leuke wedstrijd schoten de vrouwen van Fortissimo uit de startblokken en maakten het Oranje Nassau in het eerste kwartier lastig. Ze wisten echter niet tot afronding te komen en daarna kantelde de wedstrijd. Oranje Nassau had het betere van het spel, de vrouwen wisten elkaar beter te vinden en belangrijker nog, kwamen ook tot scoren, waaronder enkele fraaie doelpunten.

Er werd gerust met een 2-0 tussenstand in het voordeel van Oranje Nassau. Direct na de rust was het weer raak en stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. Fortissimo wist de stand nog tot 3-1 terug te brengen, maar nadat Oranje Nassau de 4-1 had gescoord was de wedstrijd definitief gespeeld. Na het laatste fluitsignaal barstte de feestvreugde bij de vrouwen van Oranje Nassau dan ook los.

VSCO’61 bedankt de beide teams als gastheer te hebben mogen optreden, feliciteert Oranje Nassau met de promotie naar de tweede klasse en wenst beide teams veel succes in het nieuwe seizoen.

advertentie
advertentie
>
Afbeelding
Wereldkampioen BMX met twee zware blessures 5 aug, 14:13
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:46
Afbeelding
Provincie Gelderland waarschuwt voor steile bodems in zwemlocaties 4 aug, 10:27
Afbeelding
Provincie waarschuwt voor steile zwemoevers 4 aug, 10:19
Afbeelding
Gait van de Renderklippen - Zundagse grei 4 aug, 07:46
Afbeelding
Voedselbank steunt Oekraïne, maar ‘extra hulp levert tekorten op’ 4 aug, 07:40
Afbeelding
Voedselbank steunt Oekraïne, maar éxtra hulp levert tekorten op’ 4 aug, 07:38