Pleijter Technisch Management en Advies verlengt sponsoring VSCO'61
Pleijter Technisch Management en Advies verlengt sponsoring VSCO'61 Dik Leusink

Pleijter Technisch Management en Advies verlengt subsponsorschap VSCO’61

Overig Deel je nieuws

VSCO’61 heeft afgelopen week met het ervaren bedrijf Pleijter Technisch Management en Advies uit Oosterwolde opnieuw een driejarige subsponsor-overeenkomst afgesloten. Op sportpark De Heughte ondertekenden Directeur André Pleijter en VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor Pleijter Technisch Management en Advies een fraai bloemstuk aan en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking. 

Pleijter Technisch Management en Advies is een bedrijf dat sinds 2008 consultancy services verleent aan industriële opdrachtgevers. De onderneming onderscheidt zich door de ruime technische kennis en ervaring in de procestechniek, gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie. Tot de opdrachtgevers van Pleijter behoren o.a. Nestlé en Intersnack (Chio-Chips) met 3 productiefaciliteiten, Schaap Aardappelen en Celavita. Maar ook het bedrijf Royal Smit & Zoon welke chemische grondstoffen voor de leerproductie ontwikkelt en produceert is een trouwe opdrachtgever.

De consultancy strekt zich uit van bestaande productieprocessen tot het ontwerpen, begeleiden en opleveren van nieuwe technische innovaties. Dit van idee tot de in bedrijfsstelling. Geheel volgens specifieke wensen van de opdrachtgever worden oplossingen gevonden voor het verbeteren of uitbreiden van installaties en productieprocessen. Daarnaast kunnen ook tijdelijke capaciteitsproblemen in de aansturing van de technische afdeling opgelost worden in de vorm van interim-management. 

Door het inbrengen van veel technische knowhow, een flexibele dienstverlening en een klantgerichte instelling heeft het bedrijf inmiddels een duurzame relatie opgebouwd met diverse internationaal georiënteerde productiebedrijven. Pleijter is groeiende en ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. 

Eigenaar André Pleijter is al vele jaren betrokken bij VSCO’61. Eerst als speler en later ook als sponsor. Een relatie die beide partijen goed bevalt en dus de verwachting kende van continuïteit. Bij de evaluatie van de lopende sponsorvormen zijn beide partijen overeengekomen om het subsponsorschap met drie jaar te continueren. Om dit te bekrachtigen ondertekenden afgelopen week op sportpark De Heughte Directeur André Pleijter en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe subsponsorovereenkomst. Als blijk van grote dank en waardering werd Pleijter Technisch management en Advies door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Spaar bij Coop Vlaar Oldebroek voor koffie-, thee- en taartservies 4 uur geleden
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ook in categorie Topscorers is spanning terug 7 uur geleden
Afbeelding
Detaillisten profiteren van decembermaand 9 uur geleden
Afbeelding
Burgercomité en Sint Nicolaasgilden bundelen de krachten 12 uur geleden
Afbeelding
Eerste trekking Decemberactie Oldebroek levert veel winnaars op 12 uur geleden
Afbeelding
Jan Slagboom uitgeroepen tot Gelderse boerenlandvogelvrijwilliger 2022 14 uur geleden
Afbeelding
SchuldHulpMaatje denkt mee om schulden te voorkomen 14 uur geleden