Van Gelder Hoveniers uit Oosterwolde continueert sponsoring aan VSCO'61
Van Gelder Hoveniers uit Oosterwolde continueert sponsoring aan VSCO'61 Dik Leusink

Van Gelder Hoveniers opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

Overig Deel je nieuws

Afgelopen week hebben VSCO’61 en Van Gelder Hoveniers uit Oosterwolde hun wedstrijdsponsorovereenkomst wederom met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte zetten de broers Adriaan en Johan van Gelder namens hun sponsorende hoveniersbedrijf en het VSCO’61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger de handtekeningen onder het nieuwe sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd Van Gelder Hoveniers een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking. 

Van Gelder Hoveniers is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf dat zich sinds 2005 bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Door de grote mate van deskundigheid en de professionele ‘groene vingers’ is Van Gelder Hoveniers in staat om voor ieder budget een droomtuin te realiseren en tevens het onderhoud hiervan te verzorgen. Op de mooi gestileerde website van het hoveniersbedrijf zijn vele afgeronde tuinprojecten voor zowel particulieren als bedrijven op foto vastgelegd. Dit geeft u een goed beeld van de vele mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden. 

Van Gelder Hoveniers heeft in de afgelopen zeventien jaren een uitstekende reputatie opgebouwd, waardoor groei van het bedrijf niet uit kon blijven. Inmiddels zijn er zes personen actief bij het hoveniersbedrijf. Extra personeel wordt regelmatig ingehuurd voor grotere projecten. Ook de relatie van het hoveniersbedrijf met VSCO’61 bleef bloeien. Na evaluatie heeft het hoveniersbedrijf besloten om ook de komende drie jaar zich te binden als wedstrijdsponsor aan de populaire voetbalclub.

Afgelopen week heeft dit geleid tot het ondertekenen van een nieuwe wedstrijd-sponsorovereenkomst. Op sportpark De Heughte zetten Adriaan en Johan van Gelder en VSCO’61-sponsorcommmissielid Lammert Vlieger hun handtekening onder deze vernieuwde driejarige verbintenis. Als blijk van dank en waardering werd de wedstrijdsponsor door de club een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Spaar bij Coop Vlaar Oldebroek voor koffie-, thee- en taartservies 4 uur geleden
Afbeelding
Zilveren Schoenen: ook in categorie Topscorers is spanning terug 7 uur geleden
Afbeelding
Detaillisten profiteren van decembermaand 9 uur geleden
Afbeelding
Burgercomité en Sint Nicolaasgilden bundelen de krachten 12 uur geleden
Afbeelding
Eerste trekking Decemberactie Oldebroek levert veel winnaars op 12 uur geleden
Afbeelding
Jan Slagboom uitgeroepen tot Gelderse boerenlandvogelvrijwilliger 2022 14 uur geleden
Afbeelding
SchuldHulpMaatje denkt mee om schulden te voorkomen 15 uur geleden