Afbeelding

Tijd vliegt voorbij als Henk Vinke vertelt

15 april 2024 om 13:16 Algemeen

Bij de bibliotheek in Elburg vertelde globetrotter Henk Vinke donderdagmiddag over zijn laatste reis. Verschillende bibliotheekbezoekers schoven aan voor zijn verhaal.

In hoe veel verschillende landen ben jij geweest? Henk Vinke is een van de weinigen die kan zeggen dat hij in alle landen van de wereld is geweest! Hij vertelde hierover tijdens de ontmoetingstafel op 11 april in de bibliotheek in Elburg. De laatste reis van Henk Vinke was naar Mauritanië, Marokko en een stukje van Spanje. De bibliotheekbezoekers konden deze reis een beetje meebeleven door de vele foto’s en filmpjes die Henk liet zien. Bij elk beeld hoort natuurlijk een verhaal en zo vloog de tijd voorbij. 

De bezoekers luisterden geïnteresseerd en genoten van de verhalen van Henk. Dat alle landen nu bezocht zijn is voor Henk Vinke geen reden om te stoppen met reizen.Integendeel! Binnenkort vertrekt hij weer, voor een reis van vijf maanden. De Bibliotheek Noord-Veluwe organiseerde deze activiteit in het kader van het thema reizen, het thema van de ontmoetingstafel in april.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie