Klaas van Olst (l) heeft zojuist zijn eigen naam onthuld op het bord met de Gouden Kanaries.
Klaas van Olst (l) heeft zojuist zijn eigen naam onthuld op het bord met de Gouden Kanaries. VSCO'61

Klaas van Olst benoemd tot Gouden Kanarie op Vrijwilligersavond VSCO’61

11 februari 2024 om 20:05 Algemeen Ingezonden

Op de gezellige Vrijwilligersavond werd Klaas van Olst vrijdagavond benoemd tot Gouden Kanarie, de onderscheiding voor de Vrijwilliger van het jaar. Hij zet zich al vele jaren op velerlei vlak in als vrijwilliger. Er wordt zelden tevergeefs een beroep op hem gedaan. Het klaterende applaus dat hem ten deel viel nadat zijn naam bekend werd gemaakt, zei voldoende over de waardering die de aanwezige vrijwilligers voor Klaas hebben. Een meer dan terechte benoeming dus.

Klaas maakte in de jaren ’70 en ’80 deel uit van de selectie en werd in die periode meerdere keren kampioen. Nadat hij zijn actieve voetballoopbaan had beëindigd, is hij nog vele jaren als elftalleider bij de selectie betrokken geweest. Ook heeft hij deel uitgemaakt van de Technische Commissie en is hij jeugdtrainer geweest. Bij activiteiten van VSCO’61 verricht hij vaak ondersteuning. Hij maakt deel uit van de onderhoudsploeg en verzorgt de verspreiding van Clubmagazines, Presentatiegidsen en Business Magazines.

De benoeming van de Gouden Kanarie is een vast onderdeel op de jaarlijkse Vrijwilligersavond van VSCO’61. Met deze avond wil de vereniging haar waardering laren blijken voor de vele vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de club. De Vrijwilligersavond was vrijdagavond druk bezocht en het verheugt de Vrijwilligerscommissie, die deze avond organiseert, dat er ook vele jonge vrijwilligers aanwezig waren. Belangrijk voor de continuïteit van een gezonde vereniging.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie