Knipscheer infrastructuur aan het werk.
Knipscheer infrastructuur aan het werk.

Open dag bij Knipscheer infrastructuur op H2O

30 mei 2023 om 18:30 Zakelijk

De Knipscheer Infra Groep houdt op zaterdag 10 juni een speciale Open dag op de vestiging van Knipscheer Infrastructuur op H2O in Hattemerbroek. 


“Wij hebben wat te vieren en daarvoor is iedereen die dag tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom.” Het zijn woorden van Gerrit van der Meulen, hoofduitvoerder op de vestigingen Hattemerbroek en Dronten. Hij gaat enthousiast verder: “We zijn heel trots op ons werk en natuurlijk ook op onze projecten. Heel graag willen we daarom laten zien hoe supermooi ons vak is én hoe interessant werken in de infra eigenlijk wel niet  is.”

Zoals gezegd is tijdens de Open dag iedereen van harte welkom. Dit geldt voor familieleden, relaties, onderaannemers, zzp-ers en alle andere belangstellenden. “Neem ze mee”, zegt Gerrit van der Meulen. “We willen heel graag meer belangstelling creëren voor het mooie werk in de infra.”


René Knipscheer, directeur van de Knipscheer Infra Groep zegt er het volgende over. “In coronatijd bestond Knipscheer Infrastructuur veertig jaar en is ons nieuwe bedrijfspand in Hattemerbroek kleinschalig geopend. Knipscheer Rail-Infra bestaat inmiddels alweer twintig jaar en voor Knipscheer Infra-Clean is dat vijftien jaar. We hebben deze mijlpalen toen helaas niet kunnen vieren en dat gaan we in ons jubileumweekend alsnog doen.”

Hij gaat verder: “Een receptie voor relaties op vrijdag, en een Open dag én een feest voor medewerkers op zaterdag. We kijken er echt naar uit en verheugen ons er ontzettend op om veel bezoekers te mogen verwelkomen.”

Op de bewuste Open dag, oftewel zaterdag 10 juni, staat het terrein vol met mooie machines en materieelstukken. Er zijn rondleidingen, ‘infra-activiteiten’ en leuke spelletjes voor kinderen. En natuurlijk is er een hapje, drankje, lekkers en ijs voor iedereen.

De gegevens nog even op een rijtje: Open dag bij Knipscheer Infra Groep op zaterdag 10 juni met open inloop tussen 11.00 en 15.00 uur. Locatie Knipscheer Infrastructuur: Warmtekrachtstraat 6, 8094 SE in Hattemerbroek.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie