Gerrit van Olst gaat met pensioen
Gerrit van Olst gaat met pensioen Annemieke van de Biezen

Keukenspecialist Elburg neemt vanwege pensioen afscheid van Gerrit van Olst

25 mei 2023 om 13:59 Zakelijk Deel je nieuws

Op vrijdag 2 juni is de laatste werkdag voor Gerrit van Olst bij Keukenspecialist Elburg.

Gerrit begon zijn loopbaan bij zijn vader in het bouwbedrijf, genaamd Bouwbedrijf van Olst in Oldebroek..

Op een gegeven moment begon men in de Schutten een winkel in bouwmaterialen waar zijn broer Jan-Willem werkzaam was. Toen het steeds drukker werd kwamen broer Jaap en ook Gerrit hun broer terzijde staan en werden later samen eigenaar. In de winkel werden ook een paar keukens geplaatst en na een grote verbouwing van de winkel kwam er een aparte keukenshowroom naast de winkel. Gerrit werd hier de all-round verkoper.

In 2000 werd er een filiaal in Elburg gebouwd en op de bovenverdieping kwamen de keukens en werd het MHK Keukenexpert. Per 2012 heeft Gerrit deze keukenzaak verkocht.

Medio 2015 besloot de voormalige monteur van Gerrit, Bertus Immeker, om op een andere locatie met keukens te beginnen en kwam Gerrit als verkoper in dienst.

Gerrit heeft in al die jaren ontzettend veel keukens aan de man en vrouw gebracht. Heel veel mensen kwamen voor de tweede (of derde) keer een keuken bij Gerrit kopen. Zelfs aan hele families werden keukens geleverd. Gerrit is een man met een gouden hart en fungeerde ook vaak als een soort maatschappelijk werker.

Keukenspecialist Elburg laat Gerrit dan ook met pijn in het hart gaan. Tegelijk gunnen wij hem ook dat hij samen met Ria van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten.

Op vrijdag 2 juni van 12:00 - 17:00 uur is er in de showroom van Keukenspecialist Elburg een afscheidsreceptie. Onder het genot van een hapje en een drankje is er de gelegenheid om Gerrit het beste toe te wensen. U bent van harte welkom in de showroom aan de Westerlengte 7 in Elburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie