Wees welkom bij RegioBank.
Wees welkom bij RegioBank.

Thuis voelen bij RegioBank, de buurtbank

29 mei 2023 om 18:00 Zakelijk

De RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Aan het woord is Gaby van Diepen, adviseur van de RegioBank in Elburg. “Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank en zelf óók lokale ondernemer. We zijn actief betrokken bij de buurt, kennen onze klanten én de lokale markt.”

Ze gaat verder: “RegioBank zet zich actief in voor de buurt en voor lokale ondernemers. Want zij zorgen voor een levendige buurt, die groeit en bloeit. Bij ons regelt u uw bankzaken digitaal, of loopt u gewoon even binnen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt.” Zowel particulieren en bedrijven kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.
“Wij helpen u als lokale ondernemer graag vooruit. Zo kunt u bij RegioBank terecht voor uw zakelijke betaalrekening en uw zakelijke spaarrekening. Wilt u aanvullend pensioen opbouwen of droomt u van een eigen bedrijfspand? Wij denken graag met u mee.” Onze Bedrijfshypotheek speciaal voor lokale ondernemers: Een hypotheekbedrag tussen 50.000 en 1.000.000 euro, een lange looptijd tot 20 jaar, jaarlijks extra aflossen tot 5% van de hoofdsom, financiering standaard tot 80% van de marktwaarde en soms tot 90%. Bijvoorbeeld als u uw pand verduurzaamt, maximaal 40% van het bedrijfspand mag u verhuren aan een andere ondernemer. Lees er meer over op regiobank.nl/bedrijfshypotheek.

Overstappen? Heel gemakkelijk. “Bankiert u nog bij een andere bank, maar regelt u uw bankzaken liever lokaal? Stap dan over naar Regiobank. Het kan heel eenvoudig met de Overstapservice. U regelt dit zelf online of bij ons op kantoor, hulp nodig? Wij staan voor u klaar, u kunt zelf uw pincode kiezen bij uw nieuwe betaalpas.”

Interesse in een oriëntatiegesprek? Bel voor een afspraak of loop gewoon even bij ons binnen. Lees meer over de dienstverlening op regiobank.nl/zakelijk. Wees welkom aan de Zuiderzeestraatweg Oost 92 in Elburg. Telefoon: 038-4432200.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie