Garage Henk Koornberg sponsort presentatiejassen
Garage Henk Koornberg sponsort presentatiejassen Jack Aalderink fotografie

Garage Henk Koornberg sponsort presentatiejassen VSCO’61 Vrouwen 2.

23 maart 2023 om 21:12 Zakelijk Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag ontving VSCO’61 Vrouwen 2 op sportpark De Heughte Craft Isolate presentatiejassen van Garage Henk Koornberg uit Elburg. Eigenaar Henk Koornberg overhandigde samen met zijn vrouw Gerda de jassen persoonlijk aan het team. Namens VSCO’61 Vrouwen 2 bedankte aanvoerster Melissa Pluim-van Dorp de sponsor heel hartelijk en bood als blijk van grote waardering Garage Henk Koornberg een fraai bloemstuk en een leuke attentie aan. Ook de VSCO’61 sponsorcommisieleden Lammert Vlieger en Sjoerd Kwakkel bedankten de sponsor voor dit mooie sportieve gebaar. 

Met ruim 25 jaar ervaring in de garagebranche startte Henk Koornberg in januari 2014 zijn eigen garagebedrijf in Elburg. Het was de droom van Henk die uitkwam. Anno 2023 heeft het bedrijf een prima plaats in de markt gevonden. Garage Henk Koornberg is gespecialiseerd in het onderhoud van personenauto’s van alle merken, bedrijfsvoertuigen en campers. De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur afgestemd op elk type auto. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. Dat kan ook niet anders met bijna 35 jaar ervaring in de garage branche. Ook voor lastige storingen of motorische problemen kan Garage Henk Koornberg ingeschakeld worden. Henk vult aan: ”Voor ons een uitdaging om ook die auto’s weer op weg te helpen”. Bij Garage Henk Koornberg kunt u terecht voor o.a.:

 Periodiek onderhoud en reparaties Reviseren van startmotoren en dynamo’s Balanceren en uitlijnen Onderdelen en accessoires voor alle automerken Ruim assortiment aan banden en velgen in alle soorten en maten Onderhoud, controle en reparatie van het aircosysteem Ruitvervanging en reparatie Schade-expertise afhandeling Occasions Haal en breng service + vervangend vervoerregeling 

Om de naamsbekendheid te vergroten, maatschappelijke betrokkenheid en vanuit sympathie voor VSCO’61, besloot Garage Henk Koornberg in 2016 het achtste mannen elftal van de club te gaan sponsoren met presentatiejacks in het special design van de club. Afgelopen zaterdag werden ditmaal Vrouwen 2 in het zonnetje gezet door Koornberg. Na een leuke wedstrijd tegen Swift’64 Vrouwen 2 met 7-3 te hebben gewonnen, ontvingen de speelsters uit handen van eigenaar Henk en zijn vrouw Gerda de prachtige Craft Isolate presentatiejassen. Een ovationeel applaus volgde waarna VSCO’61-Vrouwen 2 aanvoerster Melissa Pluim-van Dorp namens het team de sponsor trots bedankte voor dit uitermate sportieve gebaar en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk en een leuke attentie aan. Ook de VSCO’61-sponsorcommissieleden Lammert Vlieger en Sjoerd Kwakkel bedankten Garage Henk Koornberg voor deze prachtige vorm van sponsoring. Afsluitend werd een toost uitgebracht met de wens voor een succesvolle toekomst van dit regionaal bekende garagebedrijf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie