Wilko Moeken van Beestenboel Wezep.
Wilko Moeken van Beestenboel Wezep.

Beestenboel Wezep komt met actie ‘voerbakjes zoeken’

27 maart 2023 om 19:00 Zakelijk

Beestenboel Wezep aan de Stationsweg 7c mogen we gerust dé diervoederspecialist van Wezep en omgeving noemen. “We doen al veel op het gebied van paarden en duiven, maar we gaan ons voortaan nóg meer op honden en katten richten”, zegt Wilko Moeken. Binnenkort is er een zogenaamde dogwash en er komt een leuke actie aan rond Pasen.

Barry Wensink

Het begon in 2016 hobbymatig aan de Voskuil in Hattemerbroek. “We begonnen met de verkoop van paardenvoer en dat werd steeds meer. Drie jaar later zijn we naar de Stationsweg gegaan waar we dus nog steeds, naar tevredenheid, actief zijn. Steeds meer dierenliefhebbers weten ons te vinden.” 

Binnenkort staat er in de winkel een dogwash. “Toen ik op bezoek was bij de grootste dierenwinkel van Nederland, heb ik zoiets gezien. Kleine honden kunnen bij ons gewassen worden en dat geldt zeker ook voor grotere exemplaren die je thuis niet zomaar even boven naar de badkamer tilt. Eigenaren mogen bij ons zelf hun hond wassen en hebben dan thuis geen vieze badkamer. Shampoo etc is aanwezig hier. Bij een hondentrimsalon betaal je gemiddeld 30 a 35 euro voor zo’n wasbeurt en dat is bij ons beduidend minder.” 

Wilko Moeken geeft aan dat er een actie aan zit te komen met voerbakjes die verstopt gaan worden in Wezep. Zeg maar het alternatief voor paaseieren zoeken. “De voerbakjes, twintig in totaal, bevatten allemaal ons logo. Mensen die het vinden, kunnen op 14 april hun gewonnen pakket ophalen.” Die (vrij)dag gaat sowieso bijzonder worden bij Beestenboel Wezep, want er is dan tussen 13.30 en 17.00 uur van alles te doen. Zo zijn er mensen van de honden- en kattenvoer merken Acana en Orijen aanwezig om voeradvies te geven. Een dier in de groei heeft immers niet hetzelfde voer nodig vergeleken met een dier in een andere levensfase. Er is ook een stand van het merk paardenvoer D’hooghe aanwezig op 14 april. Tevens kunnen baasjes gratis met hun huisdier op de foto.

We vragen wat Beestenboel Wezep nog meer zo’n veelzijdige winkel maakt. “We bieden de mogelijkheid om gekochte goederen thuis te bezorgen. Ook hebben we UPS en GLS pakketservice. Verder is het mogelijk om bij ons pasfoto’s te laten maken”, besluit Wilko Moeken.

Beestenboel Wezep is geopend op dinsdag van 13:30 tot 17:00 uur; woensdag van 13:30 tot 18:00 uur; donderdag van 13:30 tot 17:00 uur; vrijdag van 13:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. Zie ook Facebook en/of mail naar info@snelwerk.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie