Finale grote verbouwingsopruiming Veldkamp Wonen
Finale grote verbouwingsopruiming Veldkamp Wonen

Finale grote verbouwingsopruiming Veldkamp Wonen Wezep

23 januari 2023 om 18:49 Zakelijk

Het belooft een bijzonder jaar te worden voor Veldkamp Wonen. Het bedrijf aan de Rondweg 74 in Wezep gaat groots verbouwen en verduurzamen, en daar kunt ú van profiteren. Alleen deze week nog gelden er extreme kortingen op vele kwaliteitsartikelen, en direct uit voorraad leverbaar. Uw voordeel kan oplopen tot wel 80%!

 

Al ruim 70 jaar is Veldkamp Wonen hét adres als het gaat om woon- en slaapgenot. Begonnen aan de Zuiderzeestraatweg, werd ongeveer twintig jaar geleden het huidige pand aan de Rondweg betrokken. Hier kunt u terecht voor een uitgebreide collectie bestaande uit meubels, boxsprings, tapijt, zonwering, vloeren, enzovoort. Momenteel wordt hard gewerkt om het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst te maken. “We verbouwen en verduurzamen onze zaak, om het zo nog meer van deze tijd maken”, vertelt eigenaar Erwin Veldkamp. “We gaan onder andere zonnepanelen leggen en onze showroomverlichting vervangen. Daarnaast nemen we afscheid van bepaalde merken en producten, en introduceren we een aantal mooie nieuwe merken en partners. Op deze manier kunnen we je steeds opnieuw inspireren en ontzorgen met onze bijzondere Veldkamp Wonen interieurs en producten!”

Finale opruiming

Wilt u profiteren van de grootse verbouwingsopruiming? Breng dan deze week nog een bezoek aan Veldkamp Wonen. Op woensdag 25 januari van 10.00-17.00 uur, vrijdag 27 januari van 10.00-20.00 uur en zaterdag 28 januari van 10.00-17.00 uur bent u van harte welkom. 

De keus is enorm: van banken tot vloerkleden, van boxsprings tot kastsystemen en nog heel veel meer. Een bezoek aan dit mooie familiebedrijf is dus zeker de moeite waard!

Gift City

Veldkamp Wonen is niet alleen toonaangevend op gebied van kwaliteitsmeubels, maar heeft ook een bijzondere samenwerking met de meubelloods van Gift City in Zwolle. 

Deze organisatie zorgt er voor dat goede meubelen gratis ter beschikking worden gesteld aan mensen met een kleine beurs die geen geld hebben om zelf meubelen aan te schaffen. “Wanneer mensen bijvoorbeeld een nieuwe bank aanschaffen bij Veldkamp Wonen, wordt de oude bank opgehaald. Zo geven wij deze bank een tweede leven. Daarnaast ontzorgen we op deze manier onze klanten. Het gaat hierbij om allerlei soorten meubelen, zoals banken, stoelen en kasten. Gift City haalt al deze meubelen bij ons op, waarna ze beschikbaar worden gesteld aan de mensen die weinig hebben en het goed kunnen gebruiken”, aldus Erwin Veldkamp.

Openingstijden

Tijdens de verbouwing blijft u van harte welkom aan de Rondweg 74 in Wezep. Openingstijden zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur. Daarnaast wordt u op dinsdag en donderdag op afspraak gastvrij ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.veldkampwonen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie