Volop keuze in knuffels en boekjes.
Volop keuze in knuffels en boekjes. eigen foto

Sparen voor knuffels en voorleesboekjes bij COOP Oldebroek

12 september 2022 om 13:46 Zakelijk

Naar het circus met Bumba? Of van de trap glijden met Dikkertje Dap? Van 12 september tot en met 23 oktober sparen klanten bij Coop Oldebroek voor knuffels en voorleesboekjes.

De spaarcampagne draait om de verhalen over Beertje Paddington, Dikkertje Dap, Peppa Big, Bumba en Hazeltje. Coop-klanten sparen de komende tijd bij hun boodschappen voor urenlang (voor)leesplezier met vijf verschillende voorleesboekjes en bijbehorende knuffels. 

Hans Vlaar, Eigenaar van Coop Vlaar: ‘’Er is niks fijner dan lekker lezen of voorgelezen worden. Boeken prikkelen de fantasie. Door de boekjes gaan kinderen op avontuur met bijvoorbeeld Peppa Pig, terwijl ze Peppa’s hand vasthouden! Want van elk hoofdfiguur uit de boekjes is ook een knuffel. Spaar ze allemaal!’’

Coop brengt de verhalen uit de boekjes tot leven met bijzondere voorleesvideo’s op de online actiepagina coop.nl/knuffelsboekjes.nl. Klanten komen ook op deze pagina terecht door de QR-code op de spaarkaart te scannen.De spaarcampagne van Coop start op maandag 12 september en loopt tot en met zondag 23 oktober.

Klanten ontvangen bij elke 10 euro* aan boodschappen een spaarzegel. Een spaarkaart is al vol met 10 zegels. Volle spaarkaarten** kunnen tot en met zondag 30 oktober – met een bijbetaling – ingeruild worden voor één spaaritem naar keuze. De knuffels en boekjes zijn niet los te koop bij Coop en voor deze actie geldt: op = op!
Kijk voor meer informatie over deze leuke actie op de website coop.nl/knuffelsboekjes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie