Vader Gerrit Jan (r) en zoon Matthijs Flier van Automobielbedrijf Flier uit Elburg met het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte
Vader Gerrit Jan (r) en zoon Matthijs Flier van Automobielbedrijf Flier uit Elburg met het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte Lammert Vlieger

Automobielbedrijf Flier continueert sponsoring VSCO’61

24 juni 2022 om 18:44 Zakelijk Deel je nieuws

EL;BURG Automobielbedrijf Flier uit Elburg heeft haar sponsoring aan VSCO’61 gecontinueerd. Ook werden de reclameborden vernieuwd. Vader Gerrit Jan en zoon Matthijs Flier waren naar sportpark De Heughte gekomen om de borden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Wim Korenberg.  Deze bedankte de trouwe sponsor hartelijk en bood als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan. Er werd een toost uitgebracht om de samenwerking te vieren en het automobielbedrijf veel succes te wensen.

Automobielbedrijf Flier is een universeel en full service automobielbedrijf. Eigenaar Gerrit Jan Flier is ruim 25 jaar werkzaam in de automotive branche en heeft met zijn bedrijf een bekende en vertrouwde naam gekregen in Elburg en omstreken. Bij Flier kan men terecht voor jong gebruikte occasions, bedrijfswagens en klassiekers. Zo’n vijf jaar geleden is ook zoon Matthijs in het bedrijf gekomen, die zich vooral richt op de verkoop. Hij gaat graag voor u op zoek naar een passende personenauto of bedrijfswagen. Via de website, Facebook en Twitter kunnen de nieuw binnengekomen occasions, maar ook succesvolle acties en aanbiedingen bekeken worden.

Het automobielbedrijf beschikt over een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Hier vindt onderhoud plaats aan alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Het stellen van de diagnose wordt uitgevoerd met gespecialiseerde en gecertificeerde apparatuur. Als de auto voor onderhoud gebracht wordt kan er gebruik worden gemaakt van een leenfiets of leenauto. Als brengen niet lukt kan uw auto ook gehaald en gebracht worden. De wens van Automobielbedrijf Flier is dat u hoe dan ook mobiel blijft.

Om de naamsbekendheid verder te vergroten en vanwege de goede contacten die Automobielbedrijf Flier onderhoudt met leden van VSCO’61, heeft het bedrijf enige jaren geleden besloten om De Kanaries te sponsoren. Dit is het autobedrijf goed bevallen, waardoor de sponsoring werd gecontinueerd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie