Powerliften is voor jong en oud, ervaren of onervaren.
Powerliften is voor jong en oud, ervaren of onervaren. Trainn

Powerliftwedstrijd en Open Dag bij Trainn

6 februari 2024 om 17:09 Zakelijk

José Oosthoek

Iedereen die kennis wil maken met sportschool Trainn Elburg, is van harte welkom op de Open Dag, die gehouden wordt op zaterdag 4 mei tussen 9.00 uur en 14.00 uur. 

Tijdens de Open Dag kan niet alleen kennisgemaakt worden met de mogelijkheden die de sportschool biedt, maar er kan ook meegedaan worden aan een Powerliftwedstrijd. “De Powerliftwedstrijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-leden”, laat het team weten. Team Trainn Elburg legt uit hoe een powerliftwedstrijd in zijn werk gaat aan iedereen die zich aanmeldt. “Ook voor degenen die zich afvragen of er ruimte is voor beginners: dat is er absoluut. Powerliften verwelkomt iedereen, ongeacht het ervaringsniveau. Houd er wel rekening mee dat een opwerkperiode voor de wedstrijd minimaal drie maanden is, dit heeft hoofdzakelijk te maken met de juiste uitvoeringen van de oefeningen. Hierin kunnen we ook ondersteunen waar nodig. Veel mensen hebben bij powerliften het beeld dat dit vooral door grote, gespierde mannen gedaan wordt of door fanatieke sporters. Dat is niet zo, we zien powerlifters in elke leeftijdscategorie, jong en oud, ervaren en onervaren. Kom gerust binnenlopen tijdens de open dag, we beantwoorden graag al je vragen. Nog veel belangrijker is dat we er vooral een gezellige dag van maken. 

Ook is het handig om onze updates in de gaten te houden, dus volg ons op social media: trainn.now.elburg, daarin volgt meer informatie wanneer iemand zich aangemeld heeft. We kijken er enorm naar uit om deelnemers te verwelkomen bij onze Powerliftwedstrijd of tijdens de open dag voor een praatje. XXL Nutrition is ook aanwezig voor een heerlijke shake of eiwitreep. Bovendien hebben we een verloting waarbij iedereen kans maakt op een mooie prijs, dit geldt voor zowel leden als niet-leden.” Aanmelden kan bij de medewerkers van Trainn Elburg, door middel van een persoonlijk bericht via Instagram of door een mail te sturen naar info@trainngroup.nl. Trainn Elburg is 24 uur per dag geopend en is gevestigd aan de Westerlengte 2 in Elburg (naast de ingang van de Gamma links de trap op). Op de website (trainn.nl) is te vinden wanneer medewerkers van Trainn aanwezig zijn en hoe je je persoonlijk aan kunt melden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie