Afbeelding

Nieuwe stap gezet voor komst Singelhof Wezep

4 maart 2023 om 14:15 Wonen

De bouw van een heuse seniorenhof met woningen en appartementen, tussen de Noordsingel en De Bulten in Wezep Noord, is een stapje dichterbij gekomen.

In het gemeentehuis in Oldebroek is afgelopen week een overeenkomst getekend door burgemeester Tanja Haseloop, Jan Harink en Piet van Pelt. Die laatste twee zijn respectievelijk secretaris en voorzitter van de vereniging.

In het twintig pagina’s tellende document wordt van alles geregeld rond het bouwen, de locatie, de indeling van het terrein, planologische zaken en de stedenbouwkundige opzet. Ook is omschreven wat de verantwoordelijkheden van de gemeente en de vereniging zijn.

Rapporten voor het bodemonderzoek zijn er ook, net als informatie over flora en fauna en het plan voor de waterhuiskundige aanpak voor de Singelhof locatie. “Hiermee hebben we een belangrijke stap gezet op de route voor de realisering van onze plannen”, zeggen de bestuursleden. Door de ondertekening wordt het proces verder in gang gezet. Het ontwerp bestemmingsplan komt op de agenda van het college voor de vergadering van vanavond, dinsdag 4 april. Medio 2024 zouden de woningen gebouwd moeten worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie