De te vergaren artikelen
De te vergaren artikelen New Brand Activators

Spaar bij Coop Vlaar Oldebroek voor koffie-, thee- en taartservies

Winkels

Coop Oldebroek gaat met een extra feestelijke spaaractie 2022 uit én het nieuwe jaar in. Klanten van de supermarkt sparen vanaf maandag 5 december acht weken lang voor hoge kortingen op stijlvol servies en bestek. Er is keuze uit een collectie van zestien verschillende producten.


Het servies is van het merk Fira. Dit betekent ‘vieren’ in het Zweeds, toepasselijk voor een feestelijk taartservies. De producten hebben een Scandinavisch design. Hans Vlaar, eigenaar Coop Oldebroek: “Men zegt het niet voor niets: het oog wil ook wat. Een lekker toetje of taartje smaakt namelijk écht beter als je het van een mooi bordje of schaaltje eet. Een chique vork of lepel maakt je genietmoment helemaal af. Coop-klanten sparen voor kortingen tot maar liefst 75%. Het servies heeft organische vormen en is met de hand gemaakt. Dat maakt ieder stuk uniek. Er zijn vier verschillende items die in drie kleuren verkrijgbaar zijn: roze crème en groen. Ideale kleuren om te combineren.”
De spaaractie van Coop loopt van 5 december tot en met zaterdag 28 januari. Klanten ontvangen bij elke tien euro (exclusief wettelijk niet toegestane artikelen) een spaarzegel. Een spaarkaart is vol met tien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 4 februari 2023 - met een bijbetaling - ingeruild worden voor één van de producten naar keuze.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aanmelden voor Kunstroute Noordwest Veluwe 2023 18 uur geleden
Afbeelding
Volop werkzaamheden bij Gelderse Sluis in Noordeinde 23 uur geleden
Afbeelding
Mannengroep HENOCH al wandelend in gesprek: 'Er ontstaan zelfs vriendschappen' 8 feb, 08:02
Afbeelding
Baby van de week: James 7 feb, 15:46
Afbeelding
Training van Centrum Jeugd en Gezin: 'Alles is anders voor kinderen' 7 feb, 15:02
Afbeelding
Uw grijze afvalcontainer minder vaak aan de weg? 7 feb, 11:26
Afbeelding
Leerlingen bakken en verkopen taarten voor Stichting Nikai 4 Life 7 feb, 09:10