De winkel opent medio januari.
De winkel opent medio januari.

Bakkerij Jonker opent winkel aan het Meidoornplein in Wezep

Winkels

Bakkerij Jonker uit Oldebroek opent medio januari een winkel aan het Meidoornplein in Wezep. “We huren het pand waar vroeger Foto Kalf gehuisvest was”, geeft Hendri Jonker aan.

Barry Wensink

Gedurende langere tijd konden klanten voor producten van Jonker in Wezep terecht bij Andy’s. Dat gaat veranderen. “Hij heeft besloten om een andere weg in te slaan. Aan het eind van het jaar stopt hij met de verkoop van onze producten.” Bij Jonker willen ze echter graag een verkooppunt in Wezep behouden. “En daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn op zoek gegaan. Toevallig staat het pand naast Andy’s leeg en dat kunnen we gelukkig huren.” 

Normaal gesproken zou er volop tijd worden genomen om het pand in te richten, maar dat is nu niet mogelijk. “Winkelinterieur uitzoeken kost vaak maanden en die tijd hebben we simpelweg niet. We willen de loop er in houden en graag onze klanten blijven bedienen. Daarom willen we zo snel mogelijk in januari openen. “ In eerste instantie wordt het voorste deel van het pand ingericht als winkel en wordt één van beide ingangen gebruikt. “Na verloop van tijd gaan we dan verbouwen, want we willen graag een grote, open winkel met twee ingangen.” 

Hendri Jonker verklapt alvast “dat het aanbod in de nieuwe winkel een stukje groter gaat worden vergeleken met het huidige verkooppunt.” 

Kijk voor meer informatie op de website www.bakkerij-jonker.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aanmelden voor Kunstroute Noordwest Veluwe 2023 18 uur geleden
Afbeelding
Volop werkzaamheden bij Gelderse Sluis in Noordeinde 23 uur geleden
Afbeelding
Mannengroep HENOCH al wandelend in gesprek: 'Er ontstaan zelfs vriendschappen' 8 feb, 08:02
Afbeelding
Baby van de week: James 7 feb, 15:46
Afbeelding
Training van Centrum Jeugd en Gezin: 'Alles is anders voor kinderen' 7 feb, 15:02
Afbeelding
Uw grijze afvalcontainer minder vaak aan de weg? 7 feb, 11:26
Afbeelding
Leerlingen bakken en verkopen taarten voor Stichting Nikai 4 Life 7 feb, 09:10