Ysanne en Lieke
Ysanne en Lieke Gerda Spaan

Majofique wint medailles op eigen wedstrijd.

18 september 2023 om 19:35 Overig Deel je nieuws

Vandaag waren de twirlsters van Majofique in de Kamphal te Wezep, waar zij ook de organisatie in handen hadden. Het was een mooie en warme dag voor de dames en weer mooie prijzen binnen gehaald.

Op vrijdag 15 september hebben de vrijwilligers van Majofique de zaal weer tot in de puntjes in orde gemaakt. Zaterdag 16 september opende de instructrice Gerda Spaan om 07.15 uur de deuren van de Sporthal. De opening van de wedstrijd was om 09.00 uur. Ook de nieuwe leden Lauren, Dominica en Alichya deden vandaag voor het eerst mee.

Na de opening waren de 1 batonners en de solisten aan de beurt. Wat een mooie punten hebben jullie behaald en zelfs podiumplekken. Melissa Vierhuis werd 2e met een bronzen medaille in de Jeugd 1 Klasse met 69,4 punten. In de solo Jeugd 2 Klasse behaalde Djaylinn Fijn 72,2 punten, Ysanne Westera 71,4 punten en Lieke Fijn 71. Het duo Ysanne en Lieke werden in deze klasse nummer 1 met 77,6 punten en kregen een gouden plak. In de Jeugd 1 Klasse werd het duo Fleur en Milou van Oene ook 1e met 71,6 punten en kregen ook een gouden medaille. De 1 batonners Richelle Pieters en Aylaine Spaan kwamen beide uit in de Senior Basis klasse. Richelle had met 77,4 punten helaas geen podiumplek, maar Aylaine werd 1e met 80,4 punten en verdiende goud.

’S Middags waren de senior solisten en Duo in de Senior Basis Klasse en het Jeugdteam in de Jeugd 2 Basis Klasse aan de beurt. Ook daar werden we verrast met podiumplekken. Jacqueline v/d Berg kreeg een score van 71,8 punten, Richelle Pieters behaalde 70,2 punten en Aylaine Spaan werd 3e met 79,4 punten en kreeg een bronzen medaille. Het duo Richelle en Aylaine deden voor de 1e keer mee als duo. Zij behaalden geen podiumplek, maar een mooie puntenaantal van 75.

Het Jeugdteam (bestaande uit: Alichya, Lauren, Dominica, Ysanne, Melissa, Fleur, Lieke, Milou en Djaylinn) was als laatste aan de beurt van onze vereniging, zij werden 3e en kregen een bronzen beker.

Aankomende week doet Majofique ook mee met de Nationale Sportweek, op 19 september mag je met ons meetrainen. Aanvang om 18.00 uur in de Erica Terpstrahal te Wezep.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie