Majofique in de watten gelegd door sponsor Derma Prins
Majofique in de watten gelegd door sponsor Derma Prins Femke Bekenkamp

Derma Prins heeft Twirlvereniging Majofique gesponsord met trainingspakken.

18 september 2023 om 19:28 Overig Deel je nieuws

Het bestuur van Twirlvereniging Majofique uit Wezep was al een aantal jaren bezig met het aanschaffen van nieuwe trainingspakken. Helaas kon de vereniging dit qua kosten niet realiseren.

Ondanks de vele acties die de dames al doen, kwam er toch nog te weinig geld binnen om de twirlsters in het nieuw te steken. Onverwachts bood Daphne Prins zich aan om Majofique te sponsoren. Daphne is oprichtster van Derma Prins huid- en oedeemtherapie (gevestigd in Garderen en Doornspijk). Zij komt uit Wezep en is zelf ook lid geweest bij onze vereniging en daarom leek het haar ontzettend leuk om dit voor ons te doen.

Een mooie verrassing, waar wij als bestuur erg blij mee zijn. In het geheim hebben Jolanda van Gelder en Gerda Spaan de trainingspakken uitgezocht, zodat het een verrassing voor de leden zou zijn. En dat was het zeker! Op 16 september was de uitreiking van de trainingspakken en de dames hebben deze voor het eerst op hun eigen wedstrijd gedragen. Waarbij de dames al veel complimenten mochten ontvangen van andere Twirlverenigingen.

Daphne kreeg tijdens het uitreiken van de trainingspakken ook een trainingspak en een mooie bos bloemen uit handen van haar vroegere instructrice Gerda Spaan. Gerda bedankte haar nogmaals voor deze gift. 

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie